8. heinäkuuta 2014

Kesäkuun parhaat


Viime viikonloppu meni monessa paikassa kyläillessä, ja alkuviikon illat ovat menneet kesästä ja auringosta nauttiessa. Tietokoneetkin viettivät kesälomaa, kun kumpikaan koneista ei suostunut moneen päivään käynnistymään. Taitaa olla tarpeetonta mainita, että sekä meidän pöytäkone että läppäri vetelevät ihan viimeisiään. Tabletti riitti netissä surffailuun, mutta postata en sillä jaksanut. Viikonloppuna kotikaupungin naapurikunnasta kantautuneet murheelliset uutisetkin on painaneet mieltä, vaikka itse en onnettomuuden uhreja tuntenutkaan. Läheiset kuitenkin menettivät omia läheisiään, ja elämän arvaattomuus iski märkänä rättinä kasvoille; mitä vain voi tapahtua ja elämä voi päättyä tai muuttua yhdessä silmän räpäyksessä. 

Nyt kuitenkin iloisempiin aiheisiin, ja kesäkuun parhaiden juttujen koontiin. :)

Kesäkuun paras sisustusvinkki: Kukat maljakossa! Toimii aina. Ihan sama mitkä kukat, mutta parhaita toki on luonnonkukat tai kukat omasta pihasta jos sellainen on mahdollista.Kuukauden paras herkku: Kesän ekat kotimaiset mansikat. Nam! Mansikoita voisin syödä ihan rajattomasti, en usko että ikinä kyllästyisin. Toinen kuukauden suosikkiherkku oli jäätelökoneella itse tehty suklaajäätelö.Kesäkuun kaunein käsityöni: KirjoneulevillasukatKosmetiikkasuosikki: Jaoin lemppareimmat hiustuotteeni postauksessa täällä. Lisäksi on pakko mainita Estee Lauderin ripsiväri, josta kirjoittelin myöskin aiemmin. Kiinnostavin kirja: Anna-Leena Härkösen Takana puhumisen taito oli ihan loistava! Luin sen läpi yhtenä iltana, se siis todella vangitsi lukijansa. 
Kuukauden paras hankinta: DKNY:n laukku. Yksi toteutunut materialistinen unelma.

 
Kesäkuun paras vinkkaus: Jaoin täällä vinkkejä kesän morsiamille, osa itse pari kesää sitten morsiamena hyviksi kokemiani, ja osa kantapään kautta opittuja juttuja. ;)

Kesäkuun parhaat puuhat: Parvekkeen laittaminen; kasvien ja kukkien istutus sekä parvekkeen sisustaminen uuteen uskoon. 

Kuukauden parhaat reissut: Juhannus perheen kanssa mökillä, sekä päiväreissu Ikeaan mun siskoni ja vanhempieni kanssa.

Kesäkuu oli hyvä kuukausi, vaikkakin ilmat oli epätavallisen kylmiä ja koleita kesäkuukaudeksi. Tuntuu, että kesä oikeastaan alkoi vasta nyt heinäkuussa, kun saatiin vihdoin oikeat kesäkelitkin hellelukemineen. Nautitaan näistä nyt, eikä valiteta kuumuutta ainakaan paljoa! ;)


4 kommenttia:

  1. Kosmetiikkakuvasta bongasin tuon huulikiilteen/punan. Ajattelin tässä samalla vinkata omani. Myyjä suosittelema Clinique chubby stick on ollu mun mieleen. Kynämäinen huulipuna, jossa myös kiilto :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuo kuvan huulikiille on Lumenen huulikiiltokynä, ihan huippu! Oon käyttänyt sitä nyt koko ajan. :) Ja kiitos vinkistä, googletin sen heti ja näyttää olevan vastaa tuote tän Lumenen huulikiiltokynän kanssa. Täytyypä kokeilla joskus tuota Cliniquetakin!

      Poista