14. heinäkuuta 2014

Mandariineja parvekkeella


Moneskohan parvekkeen muutos -postaus tämä jo multa on? No, muutos kuitenkin jatkuu... :D

Kuvien välillä muuttunut on siis vain uusi pehmuste aurinkotuoliin, sekä ompelemani uudet päälliset pikkutyynyihin sekä lattiatyynyihin. Ja silti ero on ainakin mun silmissä iso! Toki olin katsellut noita lähtötilanteen tekstiilejä jo kolmella eri parvekkeella yhteensä kuusi vuotta, joten olin jo totaalisen kyllästynytkin. Mutta kylläpä vaan piristyi parveke pienillä muutoksilla ihan eri näköiseksi, eikö vaan?

Vallilan kankaat on aina olleet mun mieleeni, tykkään vahvoista kuoseista ja väreistä. Ja varsinkin tämä Tanja Orsjoen Mandariini- kuosi on sykähdyttänyt mua aina. Aikanaan harmitti tosi paljonkin, kun haaveilin pitkään siitä edellisestä turkoosin sävyisestä mandariinistä (sellainen vähän minttuisempi turkoosi, jos muistatte), ja mulle kävi ne perinteiset eli se oli joka paikasta loppunut kun sitä viimein tosimielellä metsästin verhoiksi tai edes tyynyiksi. Paikkasin sitten kaihoani ruskeilla mandariini- tyynyillä, jotka on olleetkin meillä olohuoneessa jo pitkään. Tätä turkoosia Mandariinia ostin ensin pienemmän palasen sillä ajatuksella, että teen uudet tyynyt olohuoneeseen (ja varmaan vielä teenkin nekin, siltikin vaikka tätä samaa kuosia on nyt parvekkeellakin), kun Vallilan kankaat oli kolmenkymmenen prosentin alennuksessa. Mielessä kävi heti nämä uusia päällisiä odottavat lattiatyynytkin, mutta pelkäsin miehen tyrmäävän tämän kuosin niin isoina pintoina. Mutta kun varovaisesti esittelin kangasta miehelle et mitä olisit mieltä tästä kankaasta parvekkeella, näyttikin mies ajatukselle vihreää valoa. Saatoin myös korostaa, että tämä on nyt tosi hyvässä alennuksessakin. ;) Siispä hain tätä hippulat vinkuen vielä puolitoista metriä lisää.Tyynyillä on kokoa 70 x 70 cm, ja tyynynpäällisissä on sivuilla pitkät vetoketjut, jotta päällisiä on helppo pestä välillä.

Ja kannatti odottaa, nimittäin tämä uusi turkoosi Mandariini on mun mielestä vielä ihanamman sävyinen kuin se vanha oli!
Kyllä nyt kelpaa viettää aikaa parvekkeellakin. :) Vielä olis tarkoitus päällystää yksi pikkutuoli, sekä ommella noita pikkutyynyjä pari lisää. Eiköhän sitten parveke ala olla taas siinä kuosissaan, jossa sitä katsellaankin sitten pitkään.4 kommenttia:

  1. On kyllä tosi kaunis väri noissa tyynyissä, viihtyisä parveke!

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos Sinikka! Se on kyllä mahtava olemassa, ja tällä hetkellä yksi meidän käytetyimmistä huoneistamme... :)

      Poista