23. elokuuta 2014

titiMadam + Ateneum


Bongasin tänään titiMadamin facebook-sivuilta jotain, jonka haluan jakaa teillekin. Huikee idis!Koruja maalauksista! Ihan mahtava idea!

Näitä koruja on saatavilla tällä hetkellä Ateneumin museokaupasta, ja titiMadamin nettisivujen mukaan pian myös nettikaupasta. Multa löytyy parikin titiMadamin riipusta sekä yksi rintakoru, jotka on ihan mun lemppareita. En ehkä ihan ekana haluaisi Haavoittunutta enkeliä neuletakin rinnukseeni koruna, mutta metsot tai vasikan voisin ottaakin. Ja idea on niin mahtis että ajatus lähti heti laukkaamaan, että mistä maalauksista saisi kivoja koruja... :)


Ps. Samalla myös bongasin, että titiMadamin nettikaupassa on nyt ale! -20 % kaikesta, tekisi kyllä niin mieli tilata joku uusi koru... tuolla on vaikka mitä ihania! Ja sanottakoon vielä että itsehän en hyödy tästä vinkkauksesta mitään, ei siis ole maksettu mainos, vaan pelkästään tyytyväisen asiakkaan suositus. ;)

2 kommenttia:

  1. Oi vitsi, kiitos vinkistä! On pitänyt mennä Ateneumiin katsastamaan nuo teokset, Haavoittunut enkeli on mun yksi lemppareista Gallen-Kallelan ja Schjerfbeckin teosten ohella. Nyt siis on hyvä syy suunnistaa sinne ;) Mä olen vielä tuosta Haavoittuneesta eneklistä piirtänyt visuaalisen suunnitelun kurssilla kunnon syväanalyysia. Ja tietty pidän myös titiMadamin koruista, omistuksessa on vain yhdet korvakorut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sithän tuo koru ois ihan sun juttu! :) Haavoittunut enkeli on kyllä sykähdyttävä teos, herättää paljon ajatuksia ja tunteita.

      Poista