14. joulukuuta 2014

Baby Showerit


Järjestettiin ystävälle yllätyksenä eilen Baby Showerit, eli vauvajuhlat. Idea juhliin oli mun, mutta ystävän mies auttoi vieraslistan koonnissa ja päivämäärän valinnassa, ja juhlat järjestettiin sitten porukalla juhliin kutsuttujen ystävien kanssa. Oli kyllä niin kivaa!


Ohjelmana meillä oli lähinnä syömistä (oltiin ehkä vähän liioiteltu tarjottavien ruokien ja herkkujen määrässä kuten perinteistä, mut parempi niin päin), pientä hemmottelua juhlittavalle käsi- ja jalkahoitojen muodossa, ja rentoa yhdessäoloa. Lisäksi me kaikki vieraat täytettiin tulostetuista sivuista koottua kirjaa, johon kirjattiin niin veikkauksia lapsen syntymäpäivästä ja tulevasta nimestä, kuin ohjeita ja ajatuksiamme äidille ja tulokkaallekin.

  

Minä tein tietokoneella vielä avoimia lahjakortteja, joita me jokainen täytettiin haluamillamme asioilla (lastenhoitoapua, lenkkiseuraa ym), ja laitettiin rasiaan, josta mamma voi sitten lahjakortteja lunastaa haluaminaan ajankohtina. Lahjakorttien lisäksi koottiin porukalla lahjaksi vähän kuin äitiyspakkaus; hemmottelujuttuja äidille ja monenlaista tarpeellista vauvalle.
Kuten kuvista voitte päätellä; ruokaa oli aika hillitön määrä kuudelle naiselle. ;) Mut riitti ainakin! Itse leivoin tarjolle muffinseja (täytteenä uusi testaus, After Eight-suklaata palasina), ja tein guacamolea, loput mun viemisistäni oli sitten kaupasta haettuja. Syötiin tacopiirasta, salaattia, juuri leivottua saaristolaisleipää, nachoja ja erilaisia lisukkeita, ja kahviteltiin kera upean kakun, muffinsien, suklaan ja irtokarkkien... niin ja jossain väleissä naposteltiin vielä sipsejä ja pähkinöitäkin. ;)


Oli kyllä tosi kivaa, ja vaikkei kaikki oltukaan keskenämme ennestään kovin tuttuja, oli meillä järjestellessäkin tosi hauskaa. Ja mikä parasta; ilmeisesti ystäväkin saatiin yllätettyä iloisesti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti