4. joulukuuta 2014

Maker's Market


Joko ootte kuulleet Maker's Marketista? Uudenlaisesta kauppapaikasta, jossa mukaan kutsutut myyjät myyvät niin omia tuotoksiaan kuin omia vanhoja tavaroitaankin kirppishengessä? Mäkin olen päässyt sinne mukaan myyjäksi. :) Niin siistiä!

Mulla on ollut vähän takkuista käsitöiden myymisen kanssa, kun en oo löytänyt niille oikein hyvää myyntikanavaa, eikä myöskään puhti oo riittänyt perustamaan omaa nettikauppaa, vaikka sellaisiakin ajatuksia oon pyöritellyt päässäni vähän väliä. Oon innokas tekemään käsilläni, mutta vähän laiska markkinoimaan, jotta saisin käsieni tuotoksia myös myytyä enkä täyttäisi niillä vain omia kaappejani. Mulla makaa nimittäin kaapissa aika iso läjä myymistä odottavia käsitöitä, joille onneksi vihdoin löytyi loistava myyntikanava, tuo äskettäin avattu Maker's Market.
Aion päivittää Maker's Markettiin niin AICA design- tuotemerkkini tuotteita, kuin muitakin yli omien ja lähipiirin tarpeiden syntyviä käsitöitä; neulottuja, virkattuja ja ommeltuja juttuja, ja ehkä joskus myös askartelemiani kortteja. Varmasti kierrätyspuoltakin tulee hyödynnettyä, jos joku aarre kaappien kätköistä etsii uutta omistajaa. Ja takuulla tulen selailemaan Maker's Marketia myös ostajan ominaisuudessa.Kuvat ruudunkaappauksia Maker's Marketin nettisivuilta 


Juuri tällaista myyntikanavaa oon kaivannutkin, Maker's Market on visuaalisesti hyvännäköinen ja samalla helppokäyttöinen kauppapaikka, jossa tuotteita on helppo selailla eri kategorioiden tai valitsemansa myyjän mukaan. Oma myyntiprofiilini löytyy täältä, se on vielä hyvin vajavainen, mutta tulee päivittymään koko ajan. :)

Taidankin tästä siirtyä taas päivittelemään kauppaan uusia tuotteita... :) Mukavaa iltaa!


2 kommenttia:

 1. Hei mahtavaa, onneksi olkoon sinullekin! :)

  Siellähän alkaa olemaan "tuttuja" blogikasvoja enemmänkin, tämä on kyllä mahtava juttu meille käsitöiden harrastajille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin sulle! Mahtavaa et säkin oot mukana. :) Ja tää on ihan paras juttu! Niin mahtavaa että tällainen kauppapaikka on perustettu.

   Poista