6. helmikuuta 2015

Harmaata pintaaPunaisen joululiinan, ja sitä edeltävän tummanharmaan liinan jälkeen kaipasin keittiöön raikkautta ja vaaleutta. Tiesin, että löytäisin haluamani jos marssisin annon kankaiden luokse, joten niin myös tein. Anttilassa iski valinnan vaikeus, mutta lopulta valitsin annon harmaan Pinta- puuvillakankaan. Kuvio on kaunis ja simppeli, muttei silti yhtään tylsä koska se on tosi eläväinen.

Meidän keittiön pöydällä on vähän pakon edestäkin pidettävä isoa liinaa, sillä pöydän pinta on jo vuosien varrella kulunut aika ikävän näköiseksi. Muuten pöytä ajaa vielä mainiosti asiansa, joten pulma on ratkaistu peittämällä pinta. ;)


Kulmat saa muuten tosi litteiksi ja siisteiksi kun viitsii tehdä viiston kulman. Ei se ole edes yhtään hankalampi tai työläämpi, kunhan silittää kulmat hyvin valmiiksi taitoksille ennen ompelemista. :)

Mä voisin kyllä ihan helposti sisustaa kotini vaikka pelkästään Annon tekstiileillä, rakastan niitä värejä ja kuoseja!

4 kommenttia:

 1. Onpas finlaysonmainen kuosi! :) Itse pidän aina arkisin pöydällä "vastuukia" eli vahakangasta. Se on minusta niin helppo huollettava (vaikkei lapsia olekaan, mutta sotkevathan aikuisetkin) ja niissäkin on tosi kauniita kuoseja valittavaksi. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tulee kyllä finlayson tästä mieleen. :) Meilläkin sekä tuo punainen joululiina että sitä edeltävä tummanharmaa liina oli vahakangasta, onhan se arkena niin helppo myös kahden aikuisen taloudessa. :) Nyt vaan halusin vaihteeksi puuvillaa!

   Poista
 2. Kivannäkönen liina! En oo tiennykään, että Annon kankaita saa Anttilasta pakalta. Joutuu ehkä piipahtaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ainakin Oulun Anttilasta saa! Ja eiköhän muualtakin. :)

   Poista