24. helmikuuta 2015

Heleytystä


Oon valittanut täälläkin mun lempparin kasvorasvan loppumisesta, ja siitä etten mistään verkkokaupoistakaan oo onnistunut sitä enää löytämään. Luulin siis, että kyseisen rasvan valmistaminen on lopetettu, ja hautasin jo toivoni uudesta putelista. Kunnes, ihan sattumalta cittarissa silmiini osui tutun näköinen puteli, juuri se Lumenen heleyttävä kevytvoide jota oon kissojen ja koirien kanssa etsinyt. Jee!Tää kasvovoide vaan on ihan parasta ainakin mun pintakuivalle sekaiholleni; just sopivan kosteuttava olematta silti liian paksu tai rasvainen.


Samalla reissulla valkkasin ostoskoriini myös Lumenen ravitsevan tehohoidon kasvoille. Tästä oon kuullut niin paljon kehuja, että viimein ajattelin testata tehon itsekin. Viimeisen parin viikon ajan mun iltarutiineihin kasvopesun jälkeen onkin kuulunut näiden tehohoitotippojen levittely kasvoille, ja oon kyllä tykästynyt tuotteeseen. Aamuisin oon käyttänyt sitten tuota kevytvoidetta, sillä tehohoidon koen liian raskaaksi meikin alle.

Mun ihoni reagoi herkästi vähän kaikkeen, joten arvaatte varmaan että myös talvi ja pakkaset aiheuttaa ongelmia. Iltaisin kasvojen pesun jälkeen kasvoja ihan kirjaimellisesti kiristää kuivuudesta, joten on ihana levittää iholle öljyistä tehohoitoa. Ihan pieni pisara riittää koko kasvoille. Mainoslauseiden lupaamasta heleydestä tai kasvojen kirkastumisesta en osaa sanoa ainakaan vielä mitään, mutta ainakin tämä tuntuu ihanalta ja kosteuttaa hyvin, sekin riittää mulle. :)


2 kommenttia:

  1. Minä olen vuosikaudet tilannut kosmetiikkani Oriflamelta, en osais enää yhtään kaupasta ettiä! Nyt on puuteri loppu ja tilaustahti hidastunut, mutta en vaan osaa kävellä sinne kaupan hyllylle uutta etsimään. Niin sitä kangistuu kaavoihinsa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo niinhän se usein menee, ja kun löytää hyvät tuotteet niin niistä haluaisi pitää kiinni ja hankkia aina samoja loppuneiden tilalle! :)

      Poista