7. maaliskuuta 2015

Ilahduta bloggaajakaveria!


Sain Lankatarina -blogin Marilta haasteen, jonka tarkoituksena on yksinkertaisesti laittaa hyvä kiertämään ilahduttamalla bloggaajakavereita. Hauska haaste, jonka saamisesta tuli hyvä mieli! Tottakai lähden tähän mukaan, koska yllätysten järjestäminen on ihan parasta, ja pienet jutut piristävät paljon. :) Tässä haasteessa mun mielestäni huippua on myös vapaaehtoisuus, kun ilahdutettavien määrän ja tavan ilahduttaa saa päättää ihan itse. Haaste on alunperin lähtöisin Tipulassa- blogista.Haasteen säännöt:

  • Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Jos haluat, ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää postauksessa!
  • Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
  • Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia.

Multa haaste lähtee seuraaville bloggaajille:
- Naurava Nappi- blogin Lauralle
- Puikko hukassa- blogin Anniinalle
- Manttaali aurinkomäellä- blogin Paulalle

Ja ilahduttaahan saa ilman haastettakin! Ette uskokaan miten esimerkiksi kommentit piristävät aina mieltä. :) Laitetaan hyvä kiertämään!


3 kommenttia: