9. huhtikuuta 2015

Mätsäävät villasukat


Pariskuntien mätsääville tuulipuvuille aina naureskellaan, mutta eikös mätsäävät villasukat oo ihan hauskat? Ja ainakin niistä tunnistaa ketkä kuuluvat yhteen! ;)

Vasta kihlautuneelle mutta jo vuosia yhdessä olleelle pariskunnalle kihlalahjaksi sopi mielestäni hyvin yhteensopivat villasukat. Varsinkin, kun pariskunta asuu maalla vanhassa omakotitalossa jossa oletettavasti on kylmät lattiat. Oon tullut aika tarkaksi siitä, että annan itsetehtyjä lahjoja vain sellaisille jotka niitä osaavat arvostaa, ja uskoin näiden lahjansaajien tätä lahjaa kyllä arvostavan.

Käytännöllistä, ja sydämellä tehtyä!
Molemmat sukat on tehty samoista langoista (7 veljestä mustana, sekä 7 veljestä raita sinisävyisenä), samoilla kuvioilla mutta eri näköisiksi; miehelle vähän simppelimpää ja naiselle kirjavampaa.

Miehen sukkiin tein kuvioita vain varteen, ja jalkaterän kudoin sileää neulosta mustalla. Miehen jalankoko oli mulle vähän arvoitus, mutta ilmeisesti koko osui kutakuinkin kohdalleen.Naisen sukat onkin jo täälläkin moneen kertaan nähdyn oman sukkamallini mukaan tehdyt. Ihan hävettää kun näiden ohje on vieläkin julkaisematta vaikka oon lupaillut sitä jo pitkään, ja ehtinyt tikutella aika monta pariakin ohjeella jo valmiiksi... Täytyisi tsempata sen asian kanssa, ja oikolukea suht valmiina odottavat ohjeet jotta saisin ne piakkoin julkaistua. :) Hassua, kun ohjeiden julkaisuun tulee aika helposti iso kynnys; ei halua julkaista mitään puolivalmista, ja sen takia ne jääkin sitten helposti roikkumaan...


2 kommenttia: