24. huhtikuuta 2015

Voittopotti


Mulla kävi kyllä mainio munkki, kun voitin Madam B.C -blogin arvonnasta ison pinon rakastamiani Anna-Mari Westin kortteja. Paketissa oli yhteensä 25 korttia ja viisi magneettia, ja itseasiassa Mariko oli sujauttanut lahjakassiin yllärinä mukaan myös liimaa, koristeteippejä ja söpön mittanauhan. :) Aikamoinen pussukka siis!Ihana paketti! Oon näistä niin iloinen. :) Kaunista ja värikästä!

Jännittävää oli myös nähdä Mariko livenä, kun hain häneltä lahjakassia. On hassua tavata livenä ihminen jonka blogia on seurannut monta vuotta, mutta Mariko oli just niin herttainen livenä kuin blogissaankin. :) Usein sitä miettii että millaisia ihmisiä siellä ruutujen takana on, mutta kovin montaa en ole päässyt livenä tapaamaan. Harmi sinänsä koska olis kyllä kiva saada kasvoja ja ääniä blogimaailman tutuille. :) Vähän harmittaa kun multa jää tälläkin kertaa väliin myös Indiedays Blog Awards joka olisi nyt viikonloppuna, olis nimittäin niin kiva päästä joskus sinne paikalle, mutta ajankohta oli tälläkin kertaa mulle mahdoton. Ehkä ensi kerralla. :)

Ihanaa viikonloppua! Täällä ainakin paistaa aurinko. :)

4 kommenttia:

 1. Voi kiitos sanoistasi Annika :) etenkin kun mietin jälkeenpäin et voi kamala minkälaisen kuvan sitä taas itsestään antoi :'D

  Minustakin oli tosi kiva nähdä sinut livenä! :) sitä näin pohjosessa asuvana saa harvoin mahdollisuuksia nähdä toisia bloggaajia oikeasti. Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei arvaa mietinkö itsekin et annoinpa itsestäni hölmön kuvan. :D Mut oli kiva tavata!

   Poista
 2. Ihana paketti! Westin kortit on kyllä rakastettavia. :) Niissä on niin monta osuvaa ja mieluista, että iskee valinnan vaikeus valikoiman äärellä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on kyllä ihana paketti! Ja mä kans olin noita Westin kortteja ehtinyt jo lukuisia ostamaankin, aina silloin tällöin kauppareissulla oli pakko ostaa yksi uusi, kun niissä on niin kauniita kuvia ja ihania tekstejä. :)

   Poista