25. syyskuuta 2015

Mick's VIP-ilta & alekoodi


Viime viikon torstaina vietettiin iltaa Oulun keskustan Mick'sissä Vip-illan ja bloggaajien ennakkotunnin merkeissä. Varsinainen kanta-asiakasilta alkoi seitsemältä, ja sitä ennen oli varattu tunti meille bloggareille; päästiin kuulemaan syksyn trendeistä, herkuttelemaan ja kuvailemaan liikettä rauhassa ennen liikkeen täyttymistä.





Ketjupäällikkö Mervi Ketolainen ja myymäläpäällikkö Riikka Väyrynen

Aloitettiin ilta kilistelyllä sekä herkuttelulla; Amarillo tarjosi ruokapuolen, ja pöytä notkui kyllä monenlaisista herkuista. Suolaisten lisäksi jälkkäriksi oli tarjolla ihanan näköistä Rockyroadia, mutta onnistuin missaamaan sen kokonaan kun unohduin trendi-infon jälkeen shoppailemaan. Tajusin asian vasta siinä vaiheessa kun ovet oli jo avattu muille kanta-asiakasiltaan saapujille ja tarjoilupöydän jono mutkitteli ympäri myymälän. :D Rockyroad jäi siis multa syömättä, mutta onneksi vatsa oli jo täynnä muun muassa pulled pork- burgeria, ja kassissa oli shoppailun seurauksena pari uutta vaatekappaletta, niin ei lopulta edes harmittanut.






Siskoni Eveliinan kanssa napattiin itsestämme myös kuva Mick'sin valokuvaustaululla

Mick'sin ketjupäällikkö Mervi esitteli meille tärpit naisten ja miesten syksyn ja talven valikoimista; paljon näkyy esimerkiksi farkkua, ihanan lämpimiä ponchoja ja graafisia kuvioita. Mervin itsensäkin päällä ollut pitkä ohut liivi kiinnitti heti mun huomioni, ja se päätyikin mustana kassan kautta munkin kassiini illan päätteeksi. Myös ponchot ihastutti, mutta en tiedä tulisko mun sellaista käytettyä - paitsi sohvannurkassa kotona, joten ne ainakin vielä jäi multa kauppaan.



Mick'sillähän on nykyisin myös verkkokauppa, ja me saimme lukijoillemme jaettavaksi alennuskoodin sinne. Alennuskoodilla SYYSBLOGI20 saatte syyskuun loppuun asti -20 % alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista Mick'sin verkkokaupasta. Tuotteet voi myös tilata noudettavaksi Oulun tai Zeppeliinin myymälään, jolloin säästätte myös postikulut. :)

Oli kyllä kiva ilta, kiitos järkkäämisestä Mick'sille ja seurasta paikalla olleille muille bloggaajille!

6 kommenttia:

  1. Nam mitä ruokia! Täytyykin käydä Micksissä ettimässä uusia farkkuja.. :)

    www.kenkafriikki.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä todella herkullista! :) Ja tutkimaan vaan, farkkua löytyy jos minkälaista. :)

      Poista
  2. Sun blogi näkyy mulla jostain syystä niin pienenä, että tekstejä ei pysty lukemaan. Siis aikaisemman koko näytön leveyden sijaan tämä on ehkä 1/4 näyttöä. Mistähän voisi johtua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, onpas outoa! :O Kokeilin parilla eri koneella ja eri selaimilla, ja mulla näkyy kyllä ihan normaalisti. Näkyykö sulla siis vain mun blogi niin, vai onko muissakin blogeissa samaa vikaa? Oot varmaan tämän jo kokeillutkin, mutta jos et niin kokeilepa painaa CTRL pohjaan ja samaan aikaan 0 tai vaihtoehtoisesti +, jos sulla on käynyt jossain vaiheessa käsi CTRL ja - painikkeilla niin et oot pienentänyt ikkunaa niin tuo toimenpide palauttaa sen normaaliksi. Toivottavasti auttaa!

      Poista
    2. Hassua: nyt näkyy taas normaalisti. Tämä on ollut siis jo muutaman postauksen kohdalla ja vain tässä sun blogissa. Mutta nyt näkyy taas normaalina :D

      Poista
    3. Okei, no pääasia et toimii! Toivotaan et toimii jatkossakin :)

      Poista