13. joulukuuta 2016

Linnan pukukuningattaret (ja kuningas)


Tälleen tasan viikko jälkijunassa, mutta palataanpa vielä hetkeksi Linnan juhliin. :)

Mulla oli visio: Kudon sukkia samalla kun ihastelen pukuloistoa ja herkuttelen. Poika olisi lähetyksen alkaessa jo kylvetetty ja iltapuuro syötetty, mies hoitaa iltatoimet ja minä käyn vain pikaisesti nukuttamassa pojan rinnalle ja siirrän jatkamaan unia omaan sänkyynsä.

Todellisuus: Oli iltapuuroa, kylpyä ja nukutusta just siihen aikaan. Aikataulut ei pitäneet vaan tuli muuttujia ja iltapuuhissa oltiin vasta just silloin kun Itsenäisyyspäivän vastaanotto alkoi. Oli vähän  pienen miehen väsykiukkua, ja läpi puskemassa olevat hampaat jotka vaivasi myös. Niin, ja vain äiti ja rinta kelpasivat rauhoittamaan. Juhlia katselin sitten tallenteelta myöhemmin illalla sekä seuraavana päivänä. Mutta ei se mitään, asiat tärkeysjärjestykseen. :)


Tällä kertaa juhlissa ei mielestäni ollut niin paljon floppeja tai rimanalituksia kuin aiempina vuosina, mutta myös ne vau- elämykset ja kohauttajat puuttuivat, jos nyt puhutaan lähinnä asuista siis. :) Aika tasaisen tyylikästä väkeä, hienoja pukuja ja tyylikkäitä kokonaisuuksia, mutta tosiaan sellaiset henkeäsalpaavat puvut puuttuivat kokonaan. Viisi tyylikkäintä mielestäni olivat tänä vuonna itse illan emäntä, presidentin rouva Jenni Haukio, kansanedustaja Sofia Vikman, Riku Rantalan vaimo Saija, Robin sekä Nooralotta Neziri.

Haukion puku oli malliltaan hyvin samanlainen kuin hänen aiempien vuosien pukunsa, mutta mikäs siinä kun malli istuu hänelle tosi kauniisti - värikin oli upea ja kokonaisuus ihan hänen tyylisensä. Sofia Vikmanin veistoksellinen iltapuku sopi pitkälle ja näyttävälle naiselle, ja kampaus viimeisteli kokonaisuuden sillä se sopi täydellisesti puvun tyyliin. :) Saija Rantalan puvun väritys hurmasi minut, kerroksellisuus ja kaunis laahus tekivät puvusta upean. Robin oli pukeutunut myös todella tyylikkäästi, ja vaikka puku ei tiukan etiketin mukainen ollutkaan niin se sopi nuoren popparin tyyliin ja oli kuitenkin juhlava ja arvokas -  tykkäsin! Nooralotta Nezirin puvun väri oli pirteä poikkeus, joka pisti silmään - ja sopi upeasti tummalle Nezirille.

Kenellä oli tämän vuoden upein Linnan juhlien tyyli teidän mielestänne? Onko joku sama suosikki kuin minulla, vai nousiko joku muu esiin? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti