7. joulukuuta 2016

Mustan perjantain kauneusilta


Pari viikkoa sitten vietettiin Black Fridayta, ja me muutamien Oululaisten Kulumilla- bloggaajien kanssa pääsimme viettämään sitä Kauneushoitola Beauty Spotiin. Beauty Spot oli juuri muuttanut uusiin tiloihinsa ydinkeskustaan Kirkkokadulle, Viman kanssa samaan rakennukseen - ja me pääsimme heti tutustumaan uusiin tiloihin, ja kuulemaan vinkkejä kauneudenhoitoon sekä pikkujoulumeikkiin.Näin pienen vauvan äitinä teki hyvää päästä vähän käymään jossain ilman vauvaakin (oon ollut poissa vauvan luota vain pari kertaa parin tunnin ajan, mutta siitä lisää joskus myöhemmin...), ja toki ajattelin myös ettei väsyneille kasvoille ehkä kauneudenhoitonikseistäkään olisi haittaa. :D

Meidät otti vastaan ihana paikan omistaja Auli Lukkarila henkilökuntansa kanssa, ja vinkkien lisäksi meille tarjoiltiin alkumaljana kuohuvaa, sekä mustan perjantain kunniaksi mustaa syötävää. Auli kertoi meille ihon tehohoidosta, joka nykypäivänä on paljon kokonaisvaltaisempaa kuin aiemmin. Jos ennen mentiin kauneushoitoloihin hoidattamaan vain kasvoja ja käsiä, sekä jalkahoitojen merkeissä jalkoja - hoidetaan nykyään koko vartaloa. Erilaisia hoitoja löytyy perinteisemmistä kasvohoidoista mikroneulauksiin ja happohoitoihin.

Pääsimme myös ensimmäisinä kuulemaan uudesta tuotteesta joka lanseerataan pian. Kyseessä on BB -jäsenyys, joka yhdistää liikunnan, kauneudenhoidon, pukeutumisen ja stailauksen useamman yrityksen yhteistyönä. BB- kortilla saa vuosijäsenyyden CMS Beauty Center Oulun liikuntakeskukseen, Beauty Spotin kauneudenhoito- sekä stailauspalveluita, ja alennuksia Vimaan, Hiusstudio Eleveniin sekä Valkealinnan optiikkaan. Stailauspalvelut sisältävät kehysstailauksen, tyylin päivityksen, meikinopastuksen, kotihoito-opastukset muun muassa vartalonhoitoon ja kasvohoitoon, ja niin edelleen. Kattava paketti siis, jonka hinta neljältä viikolta on 96 €. Moni maksaa lähes saman jo pelkästä kuntosalijäsenyydestäkin, joten ei ollenkaan paha hinta näin kokonaisvaltaiselle paketille. :)
Auli esitteli meille pikkujoulun meikkausvinkkejäkin pikaisella demomeikillä, jossa mallina toimi Suortuva- blogin kaunis Nanni. Meikki toteutettiin Artdecon Crystal Garden- sarjan meikeillä, ja tänä talvena glitteriä ei voi olla liikaa! Kimallusta ei tarvitse nyt arkailla, vaan glitteriä voi sipaista niin huulille kuin silmiinkin, ja viimeistellä kokonaisuuden lopuksi vielä vartalokimalteella.Beauty Spotin tilat olivat tosi kauniit, ja hoitohuoneet ihanan rauhallisesti valaistuja ja tunnelmallisia. Tosi kiva juttu oli loppuun asti mietitty valaistus; valo hoitohuoneissa oli epäsuoraa, ei siis tule mitään kirkkaita hammaslääkäristä tuttuja valoja suoraan asiakkaan kasvoille.Saimme myös halutessamme huulimeikin, ja tartuin tilaisuuteen koska en yleensä käytä huulipunia. Ammattilainen osasi kyllä valita mulle sellaisen punasävyn, että tunsin oloni tosi kotoisaksi huulipunassa. Niin kotoisaksi, että täytyi pyytää värinumero muistiin, ja nyt harkitsen et pitäiskö käydä hakemassa se ihana sävy omaksi... :)

Kotiinviemisiksi saimme ylläripussit joissa oli yksi tuote, omastani löytyi Diego dalla palman vartalokimalle. Tämä on tosi kimaltava, mutta tätä voi käyttää myös sekoitettuna vartalovoiteeseen jos kaipaa vähän hillitympää kimalletta. :) Ihana tuote!


Kiitos mukavasta illasta Beauty Spotille, sekä Kulumilla- bloggareille! :)

Psst. Kulumilla- verkkomedian facebookissa on nyt käynnissä lahjakorttiarvonta Beauty Spotiin, kannattaa käydä osallistumassa jos kaipaatte hemmottelua itsellenne, tai haluaisitte antaa hemmottelulahjakortin joululahjaksi jollekin läheisellenne! :)

2 kommenttia:

 1. Oi ei, tuntusinpa itse itsenikin joskus kauniiksi. Varsinkin kun vaivalla väsäämäni kiharat suoristuivat Oulun tuulessa ja tilaisuuden alkaessa hiukset olivat kaikkea muuta kuin esittelykelpoiset :/
  Oli ihana tapahtuma ja muistan tuon ajan kun lapset olivat pieniä niin oli niin ihanaa päästä joskus jonnekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oulun tuuli ei kyllä ole kiharoille armollinen, tiedän niin tuon tunteen kun vaivalla värkkää kiharapilven ja sitten se on suoristunut jo ennenkuin pääsee perille. :( Mutta hyvältä näytit suoristuneista kiharoista huolimatta! :)

   Poista