5. tammikuuta 2017

Taimitarhan joulukalenterisukat 2016


Olinhan minäkin mukana neulomassa niitä Taimitarhan joulukalenterisukkia, vaikka omani valmistuivatkin vasta joulun välipäivinä ja sain kuvattua ne vuoden viimeisenä päivänä. :) En pysynyt joka päivä ajan tasalla näiden kanssa kun oli niin paljon omia kiireitä, mutta kirin kyllä sitten aina useamman luukun kerrallaan, että ei nää nyt kuitenkaan venynyt kuin viikolla yli joulun että valmistuivat. :)

Vähän soveltaen tein, sillä jalkaterän tein pelkkää raitaa kirjoneuleen sijaan. Ajattelin tehdä vaaleammilla väreillä sit toiset, joissa teen jalkaterän kuvioinnitkin ohjeen mukaan. Näissä sukissa rakastan näitä värejä, mutta mua alkoi ärsyttää kun tuntuu että jotku kuviot hukkuu niin tän väriyhdistelmän takia, joten päädyin huruttelemaan tasaraitaa jalkaterän osuuden. Parikymmentä senttiä vartta neulottuani mietin jo purkamistakin, mutta annoin lopulta vaan mennä ja päätin katsoa mitä tulee - ja hyvä niin, sillä tykkään kyllä lopputuloksesta vaikka osa kuvioista vähän hukkuukin.



Näistä tuli ohjeen mukaisesti tehtyinä ihan täydellisen pituiset ja muutenkin täydellisen kokoiset, vaikka ennen aloittamista arvoinkin että mahtuukohan nämä mulle pohkeesta. Oon nimittäin joskus saanut kommenttia pohkeistani niin et oon kuvitellut et mulla kai sitten on isot pohkeet, mut ihan tavalliset pohkeet ne taitaa kuitenkin olla.

Malli: Niina Laitisen Taimitarhan joulukalenterisukat 2016. Varsi täysin ohjeen mukaan, mutta jalkaterä tasaraitaa. Vahvistettu kantapää ja sädekavennus.
Lanka: Novita 7 veljestä, tummansininen pohjavärinä ja kuviovärinä 7 veljestä Raita sävyssä sininen-okra
Puikot: puupuikot nro 3,5



Tulihan niistä vaan ihanat! Ja lämpimät! Hassua kyllä, että nää on samalla ekat polvimittaiset villasukat jotka olen tehnyt. :)

12 kommenttia:

  1. Oi miten nätit ja tasapainoinen väritys. Ihanat!

    VastaaPoista
  2. Raitalanka toimii kyllä upeasti! Samaa kuvion hukkumista harmittelin omissani, mutta kivalta ne silti näyttää :) Kauniit sukat sinulla ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Raitalangat kyllä usein toimii kirjoneuleissa mun mielestäni. :) Ja lopputulos on yleensä parempi kuin miltä keskeneräisenä näyttää, nytkin kuviot näkyy valmiissa sukissa paljon paremmin kuin miltä sillon alkuun näytti... :)

      Poista
  3. Tosi nätit! Hyvin toimii tuokin lanka kuvioitten kera, ei oo yhtään sekavat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja kiva kuulla! Tuota sekavuutta just mietin, mut oma silmä on alkanut jo tottua niin et ite tykkään - hyvä jos muidenkin silmiin näyttää kivalta :)

      Poista
  4. Kauniit sukat ja ihanat värit! Ja kauniit on kyllä sääretkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja kiitos! :D Se on kumma miten joskus joku jonkun yksittäinenkin kommentti jää mieleen niin et alkaa itsekin ajatella sen mukaan.

      Poista
  5. Todella kauniit värit sinulla. Itse tein sukat ohjeen mukaisilla väreilla. Ystävänpäiväsukkia odotellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Mäkin ajattelin lähteä noihin ystävänpäiväsukkiinkin mukaan. :) Jos en näitä joulukalenterisukkia ehdi tekemään ennen sitä vaaleammilla väreillä niin teen sit ne ystävänpäiväsukat niin.

      Poista
  6. Sukista tuli tosi nätit, raidoitus sopii terään hyvin.
    Nyt tarvitaankin polvisukkia, mä laitoin tänä aamuna itselleni, kun pakkasta oli jopa 21 astetta ja piti lähteä käymään röntgeniin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Tuija! Mustakin tuo raidoitettu jalkaterä näyttää kivalta ja sopii kuitenkin kokonaisuuteen. :)
      Nämä on kyllä ihanan lämpimät näillä pakkasissa, meillä oli eilen -28 astetta, joten kyllä tuli polvimittaiset villasukat tarpeeseen!

      Poista