22. maaliskuuta 2017

Sinivalkoisia minisukkia


Kirjoittelin joulun alla jo neulojien villasukkakeräyksestä, jossa neulotaan satavuotiaan Suomen kunniaksi sinivalkoiset villasukat kaikille juhlavuonna syntyville vauvoille. Mun alkuperäinen ajatukseni oli neuloa sukkia iso läjä, mutta nyt täytyy varmaan nostaa kädet pystyyn ja todeta että en vaan taida ehtiä neuloa enempää kuin neljä paria tähän keräykseen. No, jokainen pari on tärkeä, joten oon tyytyväinen että ehdin neuloa edes nämä. :)Lisätietoa projektista löytyy facebookin Villasukkakeräys juhlavuotena syntyville- ryhmästä, tai projektin nettisivuilta. Tempaus on saanut hurjan suosion, ja alunperin koko vuoden projektiksi ajateltu sukkakeräys valmistunee jo kevään aikana. :) Hieno juttu, että neulojat on innokkaita osallistumaan hyväntekeväisyyskeräyksiin! Vielä ehtii mukaan neulomaankin, jos intoa riittää. Sukkia saa siis neuloa ihan vapaasti omalla mallilla, kunhan ne ovat vastasyntyneen kokoisia ja väreiltään sinivalkoisia, muut ohjeet löytyy tuolta projektin sivuilta.

Omat neljä pariani neuloin Novitan seiskaveikasta. Lippusukkien kuvion löysin tuolta Villasukkakeräyksen facebook-ryhmästä, mutta muut on omasta päästä neulottuja. Nämä neljä paria matkaavat Oysiin, jossa itsekin oman poikani lähes vuosi sitten synnytin. :)

Onko lukijoissa ketään joka olisi jo tänä vuonna vauvan (ja sitä myötä sinivalkoiset sukat) saanut? :)

2 kommenttia:

  1. Ihania sukkia! Minä olen parit sukat antanut eteenpäin työni puolesta. Isosta säkistä on kiva penkoa ne kaikkein kauneimmat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Varmasti ihana penkoa sukkasäkkiä, joka on täynnä söpöjä pikkusukkia!

      Poista