7. kesäkuuta 2017

Amarillon keskipiste - The Table


Oulun uudistunut Amarillo avasi ovensa viime viikon perjantaina 2.6, ja minä pääsin tutustumaan uudistuneeseen ravintolaan heti avajaisiltana. Pääsin ensimmäisten joukossa myös testaamaan Amarillon uutta konseptia The Tablea, joka on yllätyksellinen ja elämyksellinen illlaskokemus ravintolan keskipisteessä. The Tablen avaintekijöitä ovat yhteisöllisyys, ruuan jaettavuus, yllätyksellisyys, uusiin ihmisiin tutustuminen, viihdyttävyys ja visuaalinen näyttävyys.

Ihan ensiksi täytyy sanoa että Amarillon uudistus oli ihan mielettömän hieno! Uusi ilme on todella trendikäs ja freesi, ravintolassa on paljon hienoja yksityiskohtia ja tosi viihtyisä tunnelma. Mietiskelin itsekseni sisustusta ihastellessani että yksityiskohdista tulee mieleen Valkean kauppakeskuksesta löytyvä kahvila Bacaro Doppio - ja syykin selvisi myöhemmin kun meille kerrottiin että sisustuksesta on vastannut Jaana Ekman, jonka käsialaa on myös Bacaro Doppion sisustus. Tykkään kyllä tosi paljon!


The Tablen kattaus on kaksi kertaa viikossa; aina perjantaisin ja lauantaisin klo 20, ja mukaan mahtuu 8 henkilöä. Menu nautitaan yhdessä muiden paikkansa pöydästä varanneiden kanssa, samalla tutustuen uusiin ihmisiin. Toki koko pöydän voi varata omalle seurueellekin, jos siihen kuuluu kahdeksan henkeä. :) Mietin heti, että tässä ois kiva idea myös vaikkapa työporukalle tai polttariporukalle. Kattaukseen kuuluu alku-, pää-, ja jälkiruoka sekä juomat, ja pöytää palvelevat oma tarjoilija sekä oma kokki. Koko homma maksaa asiakasomistajille 44,90€ (ja muille 49€), mikä ei tosiaan ole tästä elämyksestä paha hinta. :) Jo pelkkä ruokakin olis todellakin tuon hinnan väärti, ja kun hintaan kuuluu vielä juomatkin sekä ainutlaatuinen elämys - niin hinta kyllä yllätti mut edullisuudellaan.

Menu on siis yllätys, mutta erikoisruokavaliot kyllä huomioidaan. Itsehän olin liikkeellä autolla, ja menossa nukuttamaan pojan syömisen jälkeen - joten kaikki drinkit myös tehtiin minulle alkoholittomina.

Oon varma, että The Tableen saa paikkaansa jonottaa tänä kesänä, sen verran huikea elämys se on. :) Voisin itsekin hyvinkin mennä uudestaankin, kaikki oli niin älyttömän herkullista!
Mua jännitti vähän etukäteen, kun en tiennyt yhtään ketä muita on kutsuttu - mutta puolet porukasta olikin sitten entuudestaan tuttuja, ja uusienkin tuttavuuksien kanssa juttu luisti mukavasti. :) Oli kyllä kiva ilta! Elämykselliset jutut yhdistää, joten jutun juurta on helppo löytää tuntemattomienkin kanssa, ei siis kannata jännittää - rohkeasti vaan kokemaan The Table. :)
Illan ruuista mun on vaikea valita suosikkiani kun kaikki oli todella herkullista, mutta pääruuan mehevät lihat ja jälkiruokana ollut creme brulee tuovat vieläkin veden kielelle, joten ne olivat ehkäpä lempparini... :)


Kiitos Oulun Amarillo, että pääsin herkuttelemaan ja kokemaan The Tablen elämyksen, ja kiitos mukavasta illasta ja seurasta kaikille mukana olleille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti