27. helmikuuta 2018

Suolaista, makeaa & neilikoita




Viikonloppuna saatiin pitkästä aikaa vieraita, joten leivoin tarjolle Salted caramel cheesecake - piirakkaa, sekä suolaiseksi Valion ohjeella pieniä juustoisia suupaloja. Tätä kinuskista juustokakkua oon tehnyt ennenkin, mutta nuo pikkusuolaiset oli uusi testaus. Ja jatkoon pääsee kyllä tuokin ohje. :)

Osan suolaisista suupaloista täytin pelkästään Mustaleima- juustolla, ja osaan laitoin juuston lisäksi täytteeksi myös puolikkaan oliivin. Mun suosikkejani oli oliivi-täytteiset suupalat, mutta mielipiteet kahvipöydässä jakautuivat puoliksi, joten oli hyvä ratkaisu tehdä molempia. :) Oliivit, sienet ja aurajuusto jakavat aina mielipiteitä, joten turvallisinta on tarjota niille myös vaihtoehto kahvipöydässä.

Tällaisiin helppoihin pikkusuolaisiin olis kiva saada ohjeita, onko teillä joku vakioresepti helppoihin suolaisiin tarjottaviin? Meidän vakio taitaa olla erilaiset suolaiset piirakat, mutta on kiva tehdä välillä muutakin. :)

2 kommenttia:

  1. Ai että, varmasti hyvää. On pitänyt tehdä tuota piirakkaa joskus, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi. Jospa tässä talvilomalla saisi sellaisen askarreltua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa testata, jos vaan tykkää suolaisen ja makean yhdistelmästä! :)

      Poista