1. kesäkuuta 2018

Kesäpaitoja pikkujäbälle


Mulla on ollut pitkään sekä puute ompeluajasta, että jonkinlainen ompelujumi päällä kun en ole saanut ommeltua oikein mitään. Silläkin välin oon kyllä sekä hamstrannut kankaita, että suunnitellut mitä ompelen... joten nyt vaan ryhdyin toimeen. ;) Ompelujumi on nyt selätetty, se onnistui hurauttamalla kolme simppeliä t-paitaa pikkumiehelle tarpeeseen.

Tämä malli on tosi hyvä, PaaPiin kaavakirjan Myyry-paita koossa 92 ja lyhyillä hihoilla. Mukavan kapeahko malli jossa kuitenkin riittää pitkäselkäisellekin lapselle pituutta.Kaikki kolme kangasta on Verson Puodilta. Ostin nämä nimenomaan t-paitakankaiksi, sillä nämä kuosit ja värit on tosi raikkaita ja kesäisiä - ihan täydellisiä t-paitoihin!

Onneksi mulla on jemmassa vielä vaikka mitä kesävaatekankaita, sillä poika on hujahtanut talven aikana ihan huimasti pituutta. Nyt on siis oikeastikin tarvetta vähän kaikille uusille vaatteille; sekä paidoille että housuille. :) Ja nyt on mukava draivikin päällä, taidan ottaa taas pienen hetken ompeluaikaa illalla kunhan poika on nukahtanut... ;)

2 kommenttia: