24. tammikuuta 2019

Muistipeli omista kuvistaTehtiin joululahjaksi molemmille mummuille ja papoille muistipelit omista kuvista. Itse muistipeli tilattiin Smartphotolta omilla kuvilla, ja Julius sai taiteilla pelien laatikot tusseilla piirtämällä. Tätä oli hauska tehdä; valitsin kuviksi mahdollisimman erilaisia kuvia esimerkiksi värimaailmaltaan (jotta lastenkin kanssa pelaaminen olisi helpompaa), ja kuvia niin lapsista yksistään kuin myös sellaisia joissa lapset ovat yhdessä mummun&papan kanssa, sekä toiseen peliin myös kuvia yhdessä serkkujen kanssa.
Nämä oli helppo tehdä, ja uskoisin että näistä on iloa pitkäksi aikaa. Veikkaisin, et ainakin näiden lastenlasten kanssa peliä on kiva pelailla, kun kuvat on tuttuja ja rakkaita. :)

Ajattelin jossain vaiheessa tilata tällaisen kotiinkin, niin että kuvissa on koko meidän perhe ja muita läheisiä ihmisiä; lasten kanssa pelatessa on sitten kiva jutella samalla kuvissa näkyvistä läheisistä ja muistella kaikkia yhteisiä juttuja. :)


1 kommentti:

  1. Kiva, että näitä saa myös muistipelinä. Muistan, että kymmenisen vuotta sitten mieheni vanhemmat saivat mieheni serkuilta palapelit joissa oli heidän piirustuksensa. Eikä tarvi odotella niin kauaa, että lapsi oppii tekemään palapelejä. Niissä peleissä oli kuitenkin se yli toistakymmentä palaa.

    VastaaPoista