9. joulukuuta 2010

Lempeää valoa

Jouluun valmistautuvan kodin valo on niin kaunista. On kiva pitää kattovalaisimet pois päältä ja viettää iltaa himmeämmässä valaistuksessa. Tykkään muutenkin pöytävalaisimista ja poltan paljon kynttilöitä, mutta joulun aikana kodissa on vielä oma erityinen tunnelmansa, vaikkei jouluvaloja montaa olisikaan.

Itse en tykkää kaikenkirjavista jouluvaloista, vaan mulle kelpaa ainoastaan yksinkertaiset jouluvalot, eikä niitäkään tarvitse olla paljon. Joulun tunnelmaan pääsee vähemmilläkin välkkyvaloilla. :)Roikkumaan tarkoitettu lasinen valopallo, lasi ja helminauha. Yksinkertainen ratkaisu, mutta on kaunis hyllyssä  ja antaa ihanasti valoa. :)


Kaakao + piparminttutanko. Tuntuu ylelliseltä tehdä kupillinen kaakaota ja laittaa sinne vielä piparminttutanko, ja hautautua sitten kupin kanssa sohvan nurkkaan.

Eilen laitoin postiin myös Luovan leikin yllärit niille joiden osoitetiedot mulla oli. Juliaan en ole saanut vielä yhteyttä, mutta lähetän yllärin heti kun osoitetiedot tulee. :) En vain voinut oikein enää jäädä odottelemaan, vaan halusin saada muiden paketit jo postiin. Esittelen lähettämäni paketit sitten kun ne ovat varmasti kaikilla perillä. :)

5 kommenttia:

 1. Kaunista tunnelmaa :) Oon ihan samaa mieltä kanssasi joulun valoista, ja harmittaakin kun myö muutetaan heti joulun jälkeen, eikä siis tätä kotia kannata oikein pukea jouluun kun kaikki pitää jo pakata :/

  VastaaPoista
 2. Meilläkin joulu hiipii pikkuhiljaa tupaan, kun lisäilen jouluvaloja sinne ja tänne. Niitä tunnelmallisia ja yksinkertaisia, lämpimän sävyistä valoa antavia.

  Ihana idea tuo piparminttutanko kaakaossa!

  VastaaPoista
 3. Yksinkertaiset jouluvalot ja muut koristeet on minunkin mielestä usein kauneimpia :)

  VastaaPoista
 4. Just ostin noita tankoja eilen kaupasta. en ollutkaan ajatellut että voisi laittaa noin uiskentelemaan kaakaoon. pitänee varmaan testata :))

  VastaaPoista
 5. Emma: Kiitos. :) No, kynttilöillä saa onneksi tunnelmaa kans jos jouluvalot on jo pakattu!

  Maikki: Kiitos. :) Makeuttahan tuo piparminttutanko tuo vielä lisää, eli kaakaota kannattaa ehkä laittaa hivenen vähemmän kuin normaalisti.

  Laura H: :)

  sade: Joo ne on ihan hauska lisä kaakaoon. :) Tulee jouluinen kaakao!

  VastaaPoista