7. joulukuuta 2010

Linnan juhlat

Linnan juhlien pukuspekulointia tulee varmaan joillakin jo korvista, mutta pakko on munkin työntää lusikkani soppaan. :D

Linnan juhlien puvuissa tänä vuonna näkyi paljon printtejä, kuviollisia kankaita, pitsiä, kimallusta ja laahuksia, sekä rohkeitakin valintoja. Laserprinttauksen käyttäminen puvuissa on ideana hauska, mutta itse en silti syttynyt Lisa Sounion tai Umayya Abu-Hannan pukujen printeistä. Tykkäsikö muut?

Odotettavasti kierrätys oli aika suuressa osassa monien juhlavieraiden puvuissa:  juhlissa nähtiin esimerkiksi uudelleen värjättyjä ja muokattuja vanhoja asuja, sukkahousuista ja oopperajuhlien mainosviireistä tehdyt puvut sekä muovipusseista tehty koru. Mahtavaa että moni kierrätti vanhoja pukuja, ja hienoja asuja olikin saatu kierrätysmateriaaleista. :)

Väreistä tänä vuonna pisti silmään erityisesti sininen ja punainen, sekä musta-valkoiset asut. Piristävää oli että mukana oli paljon värikkäitäkin pukuja!

Tämän vuoden puvuista omiin suosikkeihini ylitse muiden nousivat kuitenkin seuraavat:

Satu Taiveahon puku oli tyttömäinen ja koristeellinen, ja aivan upean värinen!

No Tanja Karpela oli tietysti taas tyylikäs. Yksinkertaisen kaunis puku pitsilaahuksella oli tosi kaunis.

Linnea Tammisen tylliunelmakin hurmasi minut. Ja väri oli ihanan raikas ja erilainen!

Nasima Razmyar oli myös yksi illan kauneimmista. Puku puki hyvin kantajaansa ja oli upea!
(Kaikki kuvat www.yle.fi)

Itse en innostunut linnan kohahduttajista, vaan pidän siitä että arvokkaaseen tilaisuuteen pukeudutaan arvokkaasti ja etiketin mukaan. Palefacen tennarit, Lauri Tähkän kyynärpaikat tai Karita Mattilan hurja dekoltee ei uponnut minuun. :D Pieni revittely tai rajojen rikkominen ei yleensä ole pahasta, mutta näin arvokkaissa juhlissa en itse lähtisi sooloilemaan, enkä soisi sitä muillekaan. :P Revitellä voi sitten muissa tilaisuuksissa. Ja sopivalla tapaa kyllä näissäkin juhlissa, mutta vähän hillitymmin kuin tennareilla tai baskerilla.

Mitäs muut oli mieltä linnan juhlien asuista, ja mitkä nousivat suosikeiksi?

6 kommenttia:

 1. Linnean ja Nasiman puvut olivat minun suosikkejani ja tykkäsin myös Laura Lepistön puvusta. Minäkään en oikein syttynyt niistä laserprintatuista mekoista! Niin ja ne palefacen tennarit oli ehdoton nounou! :D

  VastaaPoista
 2. Palefacen tennarit oli just mahtavat! :D

  VastaaPoista
 3. Laura H: Laura Lepistönkin puku oli kyllä tosi kaunis. :)

  Jenkku: Kiitoksia! :)

  Petra Ilona: :D Joo nää on näitä mielipide-eroja! Ei mua muissa tilaisuuksissa haittais ne tennarit, ihan siistithän ne oli, mutta tää oli mun mielestä väärä tilaisuus niille. :) Mun mielestä näin arvokasta tilaisuutta pitää kunnioittaa niin että pukeutuu etiketin muakan juhlavasti, jää siinäkin silti tilaa persoonallisille valinnoille. :)

  VastaaPoista
 4. Tänään tuli ihanaa postia, kiitos!

  VastaaPoista
 5. sade: Hyvä että tuli perille! :)

  VastaaPoista