10. joulukuuta 2010

Tuoksuvia pehmosydämiä

Näitä sydämiä on niin kiva tehdä että näitä on syntynyt jo aika melkoinen läjä. :P Harmaita hopeisella nauhalla ompelin työpaikan pikkujouluihin, ja nämä seuraavan kuvan sydämet matkasivat Luovan leikin merkeissä eri puolille Suomea. :) Uskallan esitellä nämä vihdoin, vaikka näitä onkin tullut värkkäiltyä jo pari viikkoa.. :)


Sydämien mukana lähti matkaan myös pienet kortit.


 Näitä sydämiä on tosiaan kertynyt, ja nyt olisikin mahdollista ostaa minulta näitä. :)


* Sydämet ovat kooltaan n. 9 cm korkeita, ja kaikissa on vanutäytteen lisäksi sisällä jouluisia tuoksuja. :) Osassa on kanelia ja neilikoita, ja osassa glögimauste-seosta, joka sisältää kanelia, kardemummaa, pomeranssinkuorta, inkivääriä ja neilikkaa.

* Sydämet käyvät joulukoristeiksi, mutta lisäksi niitä voi käyttää kaappituoksuna.

* Materiaali on huopaa, ja kaikki nauhat ovat tildaa.

* Yhden sydämen hinta on 3,5 € (+ postikulut, eli käytännössä postimerkin hinta), ja 3 kpl saa yhteishintaan 10 € (+ postikulut). :) Sydämet ovat tosi kevyitä, joten postitus tapahtuu kirjekuoressa eikä postikuluja kerry paljoa.

* Tilauksen voit tehdä laittamalla sähköpostia (an-nika@hotmail.com). Liitä tilaukseen seuraavat tiedot: Haluamasi sydämen väri (ylläolevan kuvan kirjainten mukaan) ja kpl-määrä, sekä haluamasi tuoksu (glögimauste/ pelkkä kaneli+neilikka/ ilman mitään tuoksua). Maksu tapahtuu tilisiirtona; kun maksu näkyy tilillä niin kiikutan paketin postiin. :)

Nopeat syövät hitaat, toimitan niin monta tilausta kuin ehdin ommella! :D

2 kommenttia: