11. maaliskuuta 2010

Palmikkotuubi


Tällainen tuubi valmistui jo kuukausi sitten, ja kuvatkin on otettu jo yli viikko sitten mutta en vain ole saanut aikaiseksi postata näitä. :D Innostuin palmikoista siskon pipoa tehdessäni ja kehittelin sitten tällaisen palmikkokaulurin itselleni.



Malli: Oma
Lanka: 7 veljestä
Puikot: 5,0? Tai 6,0? Kummathan ne oli? :D







Ihanan lämpöinen kyllä tää kauluri! Tein sen verran pitkän että tätä saa käännettyä kaksinkerroin, tai vaihtoehtoisesti haudattua puoli naamaa kevyesti kaulurin sisään. :) Molemmissa päissä on 2o-2n resori, mutta toisessa päässä se on ehkä vähän hassun näköinen koska aloituspäähän tein sen vasta jälkikäteen, joten siihen tuli tuollainen pieni "sauma", mutta eipä se juuri näy. :) Kai sitä itse vaan on niin kriittinen tekeleitään kohtaan että tuollaiset pienetkin jutut haittaa. :>

Eilen leivoin myös pullaa, koska poikaystävän isosisko tuli illalla kylään. :) Tuoreet korvapuustit on kyllä liian hyviä!

4 kommenttia:

  1. Aivan ihana palmikkokauluri! Tuollainen on niin muhkean ja lämpimän näköinen. :) Mitään saumaa en ainakaan minä huomaa. :)

    Tuoreet korvapuustit on kyllä liian hyviä.

    VastaaPoista
  2. Elios: Voi kiitos! :) Joo ja lämmin se onkin. :)

    Tuoreet korvapuustit ja kylmä maito on kyllä jotain niiiiin hyvää yhdessä!

    VastaaPoista
  3. Tämä kauluri on kyllä tosi ihana! :) Ehkäpä tuollainen ratkaisisi oman ikuisuusprojektini nimeltänsä "täydellisen kaulahuivin metsästys"...

    VastaaPoista
  4. Anniina; Kiitoksia! Siitä vaan tekemään kans kauluria! :) Voin kirjoitella ohjeenkin tänne jos haluat, vaikka eipä tuo ole vaikea ilmankaan tehdä. :)

    VastaaPoista