10. maaliskuuta 2010

Vain järkeviä ostoksia?

Helsingin minireissu meni hyvin, kiljuminen otti korviin mutta muuten oli mukavaa. ;D Oli kiva olla pitkästä aikaa porukoiden kanssa reissussa, ja siskon kans oli hauskaa keikalla ja shoppaillessa. :)

Kaupungilta kattelin lähinnä perusjuttuja joita tarvitsin; töitä varten yksivärisiä paitoja kun uuteen työpaikkaan ei printtipaidat käy (joita kaapista lähinnä löytyy..), ja kenkiä jotka kävis myös töihin.

Alla Helsingin lopullinen ostossaalis. :) Kerrankin ostokseni olivat oikeasti aika järkeviä ja sellaisia mitä oikeasti myös tarvitsin. Tai no, olen ainakin hyvä aina perustelemaan mielihaluni itselleni ja kääntämään ne oikeiksi tarpeiksi. :D
 Joo-o, ihan totta palavasti tarvitsin printtipaitaa ja lörttöneulettakin! ;) No, _muut_ ostokset olivat sellaisia joita oikeasti tarvitsin, nuo taas olivat hyvänmielen ostoksia, tärkeitähän ne on nekin. :> Tylsäähän se olisi shoppailla pelkkiä perusjuttuja! :D


Gina Tricotin mahtavia perustoppeja pitää haalia aina kun käy sellaisessa kaupungissa jossa Gina Tricot on. Nyt mukaan lähti pitkät perustopit mustana ja punaisena. Tuo punaisen sävy on ihana, jotenkin raikkaan punainen joka viettää hitusen pinkkiin mutta on silti ihan punainen. Ginasta löytyy myös ihan parhaita printtipaitoja, joita todellakin rakastan! :) Tuo Liisa Ihmemaassa-henkinen paita oli vaan niin kertakaikkisen ihana että siskon kanssa molemmat kotiutettiin se. :D No okei, sisko bongas sen ensin mutta minä apinoin heti perässä. :P Punainen pitkähihainen trikoopaita on myös niitä perusjuttuja ja se lähti mukaan töitäkin ajattellen, mutta käy kivasti esimerkiksi tuon t-paidan allekin. :)
Ginasta ostin myös tuon valkoisen lörttöneuleen. Se on pehmoinen ja ihana päällä; näin keväälle just kiva. :) Ja hassua on se, että mulla oli täsmälleen samanlainen valkoinen neule yläasteen kasilla. :DGinasta lähti mukaan myös tällainen hopeanvärinen sormussetti, hintaa taisi olla yhteensä 6,90? :)Ja ta-ta-daa: myös ne työkengät löytyi. :) Tai no, eihän nämä nyt ihan sellaiset järkevät mustat matalahkot peruskorkkarit ole joita olin ajatellut työkengiksi.. ;) Mutta nää vaan vei mun sydämeni! On tosi hyvät jalassa ja vakaasti uskon että näillä jaksaa töissäkin seistä ja kävellä vaikka korkoa nyt löytyykin arvion mukaan ehkä joku 8 cm. Tuo tekee paljon että kärki on avoin, itsellä kun ainakin tulee korkkareissa usein ekana kipeäksi varpaat. :D Joten näissä ei sitä ongelmaa ole. Testailun perusteella nämä näyttää kivoilta sekä paksujen mustien sukkisten kanssa että ihan paljainkin varpain, joten käyttöä varmasti tulee. :)
Nämä löytyi siis Andiamosta ja hintaa oli 39,90. Harvoin ostan näinkään kalliita korkkareita, mutta lesti tuntui niin hyvältä että varmasti kannatti. :)

Reissusta palatessa kotona odotti myös mukava yllätys; poikaystävä oli ostanut mulle naistenpäivänkukkia. Ihania keltaisia krysanteemeja. :)Niin ja junaneule, Mine for Life-bolero on jo ihan hyvällä mallilla. :) Oishan tuo jo pidemmälläkin jos en ois purkanu sitä jo kertaalleen kun toinen hiha oli valmis. :P Lanka on eri kuin ohjeessa, ja jotenkin siitä tuli todella löysä, joten purin ja aloitin uudestaan pienemmillä puikoilla, ja nyt näyttäisi ihan hyvältä.. :)


Asiaa ja kuvailtuja valmistuneita juttuja olisi lisääkin, mutta niistä lisää kenties huomenna. :)

6 kommenttia:

  1. Millä puikoilla ton loppujen lopuksi teit? :) Samat silmukkamäärät? Aattelin myös yrittää Maijalla, siinä kun on niin kivoja värejä. =) ps! Ihanat kengät! Ja perustelun taito on hyvä osata, ainakin noiden miespuolisten kanssa sitä tuppaa joskus tarvitsemaan.... ;)

    VastaaPoista
  2. annnn: Joo samat silmukkamäärät, mut kerroksia tulee tottakai sitte aina muutama enemmän. :) Resorit tein 3,5 niinku ohjeessa oli mut tuon mallikerran 4 puikoilla. Niillä tuntuis tulevan ihan hyvä. :)Tuo Maija on ihanan pehmoista ja värit on kyllä herkullisia!

    VastaaPoista
  3. Epa: Joo eiköhän, ku on niin hyvä ohje! :)

    VastaaPoista