7. lokakuuta 2013

Blogisynttärit + arvonta!


Niin vain tuli täyteen jo neljäs vuosi tätäkin harrastusta, bloggailua. Blogi on elänyt nyt neljä vuotta mukanani, ja kasvanut ja muuttunut siinä samalla kuin minä itsekin. Paljon on mahtunut neljään vuoteen elämää ja niitä käsitöitäkin, vaikka tämän vuoden puolella käsityörintamalla onkin ollut hiljaisempaa muiden kiireiden vuoksi.

Blogi on vuosien saatossa muotoutunut käsityöblogista tällaiseksi sillisalaatiksi, en tiedä enää itsekään mikä tämä on, ei tämä ole enää pelkkä käsityöblogi muttei myöskään sisustusblogi tai muotiblogi tai oikein mikään muukaan selkeästi tietyn aihealueen blogi. Tää on tällainen sillisalaatti mun elämästäni. :D Ja välillä ihmetyttääkin et miten silti löytyy ihmisiä joita tämä kiinnostaa? :D Kiitos teille kaikille jotka jaksatte seurailla, ja varsinkin teille jotka jaksatte myös kommentoida! Ilman teidän kommenttejanne täältä puuttuisi kokonaan vastavuoroisuus, eikä koko homma olisi läheskään yhtä mielekästä. :)

Nyt olis tiedossa perinteistä arvontaa blogisynttäreiden kunniaksi, mutta tällä kertaa haluan jotain myös vastineeksi. ;)

Haluan nimittäin kuulla, mistä te haluaisitte lukea blogissani enemmän? Postausehdotuksia siis kehiin. :) Ehdotusta vastaan osallistuu arvontaan, ja ehdotuksiin kannattaa panostaa, sillä...

Ensimmäisen palkinnon arvon perinteisesti kaikkien osallistuneiden kesken, mutta tiedossa on myös bonuspalkinto, ja sen saa parhaan postausehdotuksen antaja. Ja parhaan ehdotuksen valitsen yksinoikeudella minä itse! :D

Arvontapalkinto sisältää: DecoraFramen pieni sisustustaulu kehyksissä, IHQ-vaahtokarkkiteetä sekä 2 kpl oman tuotemerkkini AICA designin mukinalusia.


Bonuspalkinto sisältää IHQ-vaahtokarkkiteetä sekä 2 DecoraFramen postikorttia, joista voi kehystää pienet taulut.Tälläkin kertaa haluan antaa vielä lisäarvan kaikille rekisteröityneille lukijoilleni (eli teille jotka olette sivupalkissani lukijoina), joten mainitse kommentissasi, saatko yhden vai kaksi arpaa. Muista lisätä kommenttiisi postausehdotus, ja toimiva sähköpostiosoite, jotta saan voittajat tavoitettua.


Arvontaan voit osallistua perjantaihin 18.10.2013, keskiyöhön asti! :)
86 kommenttia:

 1. Kahdella arvalla mukana :) Postauksiasi lukiessa tulee olo että sinulla täytyy olla ekstratunteja päivässä, niin paljon ehdit tekemään ihania asioita! Nautin kuvistasi ja siitä kuinka saat lukijankin nauttimaan niistä pienistä hetkistä kaakaokupin äärellä, pysähtymään omien kiireiden keskellä. Arjen pienistä hetkistä nauttimisen itse meinaan välillä unohtaa, ja siksi onkin mahtavaa saada siitä muistutuksia blogimaailman kautta aika ajoin. Ehdotukseni postaukselle ei siis keksi polkupyrää uudelleen, mutta toivon että kirjoitat jatkossakin näistä sinun omista hetkistä muistutellen meitä muita siinä samalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, olispa mulla tosiaan extratunteja! :D Valitettavasti avainsana vaan on priorisointi, jätän aikaa asioille joita haluan tehdä, koska mulle elämästä nauttiminen on tärkeää. :)
   Ja ihana kuulla että ajatukseni välittyy, että joku lukijakin herää blogini kautta nauttimaan niistä pienistä asioista.

   Poista
 2. Ihana blogi sinulla! Tykkään niin kaikista mitä täällä on: koti, käsityöt, ostokset, vaatteet... :)
  Täältä olen saanut useampaan otteeseen ihanan vinkin jostain tuotteesta mitä on sitten pitänyt lähteä itse kaupasta hakemaan. Ja kaakao karkkiukepillä on mun lemppari joulujuoma, kiitos!
  Eli sanoisinko nyt postausehdotukseksi ne kaikki ihanat pienet löydöt kaupoista mitä ei itse tajuaisikaan etsiä.... :)

  kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sade, sä oletkin yksi pisimpään mukana pysyneistä lukijoista. :) Kaakao karkkikepillä on kyllä ihanaa, onneksi niitä karkkikeppejä kohta taas saa kun joulu lähestyy! ;)

   Poista
 3. Yhdellä arvalla mukana, sillä taidan seurata sun ihanaa blogia bloglovinin kautta :) Tykkään sun blogista, koska se on jotenkin "raikas" ja monipuolinen - ei siis sillisalaatti laisinkaan huonolla tavalla. Ehkä enemmän toivoisin askartelua, käsitöitä ja sisustusta. Mutta kuten itselläkin, aika on joskus kortilla, eikä ne käsityöt ihan itsestään synny. Postausideana vaikka joku sua inspiroiva kuvakollaasi käsitöistä joita haluaisit tehdä. Ehkä ne sais inspiraation kirkkaat lamput syttymään lukijoidenkin päässä ja tuottaisi lahjoja pukinkonttiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, kiitos. :) Tarkoituksena olis löytää pian taas enemmän aikaa askartelulle ja käsitöille, koska itselläkin on ikävä sitä kaikkea tekemistä! Mutta niinhän se on, että aina ei vaan ole aikaa, tai energiaa. Ja kiitos ideasta, tuollaisen voisin koota piakkoin joululahjainspiraatioksi!

   Poista
 4. Onnea neljävuotiaalle ja kaksi arpaa minulle! :) Minä olen mieltynyt bloggaus- ja kirjoitustyyliisi ja juuri siihen, ettei koskaan oikein tiedä mitä on seuraavaksi luvassa. Yllätyksellisyys siis ja monipuolisuus. Minusta on myös ihailtavaa, kuinka positiivinen jaksat olla ja usein löydät niitä iloja pienistäkin asioista, kuten pitääkin. Elämässähän toki on ikäviäkin asioita ja niistäkin saa kirjoittaa, mutta sen voi tehdä tyylillä. Varsinaisia bloggausehdotuksia en siis osaa antaa, mutta taidokkaita käsitöitäsi toivon täällä näkyvän jatkossa useammin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja mukava kuulla että "sillisalaattiudesta" tykätään. :D Ihanasti sanottu. <3

   Poista
 5. Oi miten kivat palkinnot ja onnea blogille :) Olisi mukavaa lukea leivonta/ruokaohjeita. Mukavaa syksyä! Ja kahdella arvalla siis mukana ollaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja samoin mukavaa syksyä sulle! :) Laitetaan idea korvan taakse!

   Poista
 6. Kirjoitat jo nyt niin monipuolisesti ja kuvasi ovat niin inspiroivia, etten tiedä onko enää mitään parannettavaa! Ehkä jos jotakin saisi toivoa, niin lisää reseptejä, koska leipomukset näyttävät aina niin herkuilta!

  yhdellä arvalla mukana :)
  emmiii_3@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Sisustusaiheisia postauksia tykkäisin lukea :) Ja nyt etenkin joulun lähestyessä käsityöjuttuja ja koristeluohjeita, etenkin kierrätyshenkisiä olisi ihana lueskella! Yhdellä arvalla olen mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisustuspostauksia varmaan tässä syksyn mittaan tuleekin, kun laitetaan koko ajan tuota uutta asuntoa kuntoon. :) Ja voin luvata, että joulun lähestyessä käsityöjututkin takuulla lisääntyvät. :)

   Poista
 8. Yhdellä arvalla osallistun! Tykkään eniten lukea sisustusjuttuja, joten niitä ei oo ikinä liikaa. Postausideaksi tuli mieleen vaan sellanen, et miten vaikka omaan asuntoon/huoneeseen sais uutta ilmettä vaan kalusteiden yms paikkaa vaihtamalla ja jostain vanhasta uutta kehittelemällä.

  sarza_94@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea, täytyypä pohtia miten tuon voisi blogissa toteuttaa... :)

   Poista
 9. kahdella arvalla mukana ja toivoisin paljon ihania käsityöohjeita varsinkin lapsille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsityöohjeita lapsille tulee aika vähän, kun ei ole omia lapsia, mutta aina joskus sentään jotain kun kummitytölle tai muille lapsille jotain teen. :)

   Poista
 10. Itse tykkään eniten sisustus ja askartelu -jutuista :) Lisäksi kaikki tutoriaalit on yleisesti kivoja, jos jaksat semmoisia tehdä :) Bloggerin kautta seurailen myöskin blogiasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi :) Tutoriaaleja on ihan kiva tehdäkin, kun vaan on joku idea mistä sellaisen tekisi, tai mihin ideaan tutoriaali olisi tarpeellinen.

   Poista
 11. Paljon onnea blogisynttäreiden johdosta! Itse tykkään eniten käsityö- ja ruoka-aiheisista postauksista. Askartelu, tuunaus ja leipominen erityisesti kiinnostavat. Ja mielestäni sillisalaatti on ihan hyvä, ei koskaan tiedä mitä uudessa postauksessa onkaan! :)

  Kahdella arvalla tavoittelen kivoja palkintoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että sillisalaatista tykätään. :D Ja kiitoksia!

   Poista
 12. Olen niin uusi lukijasi, että paha suuria ehdotuksia tehdä, mutta pidän erityisesti käsityöjutuistasi.

  Kaksi arpaa taskussa. Hauskalta kuulosti tuo vaahtokarkkitee, oli pakko googlettaa se. Vielä kun tästä pimenee, niin täytynee maistaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuo vaahtokarkkitee on mun mielestä ihanaa, just sopivan mieto aromi, mutta kuitenkin maistuu selkeästi vaahtokarkki. :)

   Poista
 13. Mukana kahdella arvalla :)
  Samaa mieltä kun aiemmissa kommenteissa että jatka vain samaan malliin niin hyvä :) En siis mitään erikoista keksi.
  mevid@outlook.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sekin on kiva kuulla että tällaisenaankin blogia jaksetaan seurailla, kiitos kommentistasi. :)

   Poista
 14. Onnea neljästä vuodesta! Yhdellä arvalla olen mukana ja monipuolisten juttujesi lisäksi "sillisalaattiin" voisi heittää höysteeksi vaikka vähän juttuja yrittäjyydestä. Moni voisi hyötyä ja ainakin mielenkiinnolla lukea, millaista on olla käsityöyrittäjä hyvine ja huonoine hetkineen? Kuinka paljon se vaatii yötöitä/aikaa/joustoa muulta elämältä? Kaikkea tuollaista... you name it :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea, paha vaan etten ole yrittäjä. ;) Mun tuotemerkkihän toimii vaan ihan harrastuspohjalla, oon päivätöissä ja teen tuotteita myyntiin ihan harrastuksenani, joten sikäli en osaa käsityöyrittäjyydestä vinkkejä antaa. Voisin aiheeseen kuitenkin jollain tavalla palata, kommentistasi heräsi ajatuksia ja ideoita... :)

   Poista
 15. vain yhdellä arvalla mukana... maison@luukku.com.. en ole minkään blogin vakituinen lukija, vaan harhailen netissä ihan miten sattuu.

  VastaaPoista
 16. Kahdella mukana. Haluaisin lukea jouluisia diy-ideoita ja ohjeita.

  VastaaPoista
 17. Tää sun blogi on kivan rento, just sopiva sillisalaatti. Haluaisin nähdä lisää kortteja ja muuta askartelua, josta sais inspiraatiota omiin käsitöihin. Olisi kiva myös jos tekisit joskus tutoriaaleja jostakin pienestä käsityöstä. :) Kahdella arvalla mukaan, katri.ylisalmi@netikka.fi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saan varmaan piakkoin askartelupöytäni taas askartelukäyttöön tietokonepöydän virasta, joten askarteluita alkaa varmaan pian taas näkyä täälläkin! :)

   Poista
 18. Onnittelut vuosipäivän johdosta :) Lähitulevaisuudest lukisin mieluusti sulta vinkkejä tee se itse - joululahjoiksi tai lahjoiksi yleensä ! Sulta löytyis varmaan niiden suhteen meille monille apua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, varmasti tulee jotain sellaista postauksissa näkymään! :)

   Poista
 19. liityin lukijaksi eli kahdella arvalla mennään :)

  VastaaPoista
 20. Onnea!! Olen ollut lukijasi jo jonkin aikaa.Eli kahdella arvalla mukana. Tykkään lukea käsityö- ja sisustusjuttuja.sun blogissa on ollut mielenkiintoisia juttuja.

  VastaaPoista
 21. Onnea nelivuotiaalle! Seurailen blogiasi Bloglovinin kautta, joten yhdellä arvalla vain mukana. Enemmän toivoisin käsityöjuttuja, niiden takia tänne blogiin alun perinkin olen tullut. Olisi hauska nähdä kuvien kera keskeneräiset työsi. Vai oletko niitä harvoja, jotka saavat tekeleensä heti valmiiksi kiertämättä kaapinperukoiden kautta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse! :) Mä olen oikeastaan sitä lajia joka joko tekee keskeneräiset heti pois, tai jättää ne vuosikausiksi hilloutumaan ilman aikomustakaan tehdä loppuun... :D Mutta hyvä idea, voisin tuohon tarttua jossain vaiheessa! Kyllä niitä keskeneräisiäkin nimittäin kaapeista löytyy...

   Poista
 22. Onnea neljävee! Bloggerin kautta olen lukenut jo kauan. Käsityöjutut on mun suosikkeja, voisit vaikka tehdä jonkun koosteen mitä oot saanu aikaan joskus lapsuudessa ja miten oot kehittyny tässä vuosien aikana :)
  reetta_greippi@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hei ja kiitos muistutuksesta, tuollainen postaus on ollut aikomuksenakin joskus tehdä, kunhan saisi kaiveltua vanhempien luona esiin noita lapsuuden käsitöitä. :) Tuohon täytyy kyllä tarttua!

   Poista
 23. Mukana:)
  miianblogi(AT)suomi24.fi

  VastaaPoista
 24. Onnea nelivuotisesta taipaleesta! Sinun blogissasi suosikkijuttujani ovat ehdottomasti DIY-asiat, ihana sti inspiroivaa ja kaunista. Niitä siis toivoisin lisää (:
  Seurailen blogia Bloglovinin kautta, eli vain yhdellä arvalla mukana.
  seamfighting (at) hotmail.fi

  VastaaPoista
 25. Onnea 4-vuotiaalle blogille. :) Itseäni kiinnostaa kaikki askartelujutut, joten esimerkiksi joulukorttiaskarteluista lukisin mielelläni. Osallistun yhdellä arvalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postailen niistä varmasti sitten kyllä kun joulukortteja askartelen. :) Kiitoksia!

   Poista
 26. Onnea 4-vuotiaalle blogille!
  Kirjoitat hyvinkin kattavasti jo nykyisinkin, ettei siihen juuri mitään lisäämistä.
  Kuvat ovat upeita.
  Mukana kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 27. Onnea nelivuotiaalle! Käsityöjutut kiinnostaa itseä eniten eli niistä kaikenlaisia kirjoituksia mieluilten lueskelen =) Yhdellä arvalla mukana synttäriarvonnassa!

  VastaaPoista
 28. Olen mukana arvonnassa kahdella arvalla. Eniten minua kiinnostaa lukea askartelujuttuja. Olisi kiva myös lukea esimerkiksi työpäivästäsi, jos se on mahdollista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä haluanko työjutuistani tämän enempää täällä puhua, ainakaan sen tarkemmin en halua työpaikkaani toistaiseksi täällä kertoa, enkä myöskään tiedä miten työpaikkani suhtautuisi blogiin, joten työstäni kirjoittaminen on vaikeaa. Toki joskus jotain aina mainitsen, mutta pääasiassa haluan pitää blogin työstäni erillään. :) Kiitos kuitenkin postausideasta!

   Poista
 29. Onnea ensimmäisistä neljästä vuodesta, toivottavasti tulee moninkertaisesti lisää. Toivoisin lisää juttuja käsityöläisen arjesta; luovasta prosessista ja haasteista siinä, markkinoinnista ja sen haasteista, siitä miten koet käsityöntekijänä olemisen nyky-yhteiskunnassa....
  Arvontakoriin voisi tiputtaa minulle yhden arvan kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Voisin tuosta jonkinlaista postausta kirjoitellakin, paljon on nimittäin monenlaista asian tiimoilta pyörinyt mielessä. Kunhan osaan jäsennellä ajatukseni. :)

   Poista
 30. Askartelujuttuja on aina kiva lukea! :) Olen mukana yhdellä arvalla. jenny-94@hotmail.com

  VastaaPoista
 31. Erityisesti kiinnostaa "vanhasta uutta sekä sisustus jutut". Niitä voisi olla siis enemmänkin :)
  Ihanaa palkintoa tavoittelen yhdellä arvalla.

  minnapo1@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain sellaista varmasti on tulossakin, mielessä kun on parikin "vanhasta uutta"-juttua, jotka haluaisin ehtiä toteuttaa. :)

   Poista
 32. Mukana yhdellä arvalla, s-postini mminde98@gmail.com.
  Mieluisimpia askartelujutut, sillä askartelen itsekkin :D

  VastaaPoista
 33. Tykkään eniten lukea käsityöjuttuja ja tietty diy-ohjeet on ihan mahtavia. Myös sisustusjutut on mieleisiä:)

  Yhdellä arvalla mukana.
  lotttav [at] gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä juttu, noita kaikkia tullaan varmasti näkemäänkin. :)

   Poista
 34. Kahdella arvalla, näköjään olin tänne jaksanu oikeen liittyä lukijaks :D

  Sun blogissa parasta on se, että tätä on miellyttävä lukea! Teksti on kirjoitettu hyvin ja kuvat on semmosia rauhoittavia ja hyvää fiilistä tuovia :) Plus että rakastan sitä sun tennareistakin löytyvää tummanpunasta.

  Haluaisin lukee postauksia semmosista ihan arjen pienistä asioista. Just semmosia postauksia, joissa listataan vaikkapa tänään ilahduttaneita asioita. Tunnelmointipostauksia. Mietteitä, pohdintoja ja ajatuksia. Ne on parhaita! Ne tuo just semmosta hyvää oloa ja herättelee myös lukijaa miettimään asioita, aiheesta riippuen, vaikkapa sitä, että miksi en nauttisi pienistä asioista, kun se on niin paljon mukavampaa kuin valittaminen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanista kommenteistasi! :) Noita varmasti tuleekin, tykkään itsekin tehdä juuri tuollaisia postauksia. Ja kun juuri tuo pienistä asioista nauttiminen on niin paljon asenteesta kiinni, voihan sitä surkutella kurjaa säätä tai tylsää päivää, tai voi sytyttää sisällä kynttilät palamaan, keittää kupillisen lempiteetä ja nauttia päivästä. ;) Sitä "ideologiaa" haluan välittää eteenpäin! :D

   Poista
 35. Kahdella arvalla mukana. Tänne olin näköjään viitsinyt jopa liittyä lukijaksi :D

  Haluan lisää, lisää, lisää omia pohdintoja ja ajatelmia (esim. postaukset Päivän mietteitä ja Ystävyydestä ovat ihania, rakastan kaikkia miksi-juttuja ja tuollaiset pohdinnat vaikkapa ystävyydestä herättelevät miettimään asioita myös itse ja tajuamaan, että olenpa rikas kaikkine ystävineni), ihania tunnelmointipostauksia ja hyviä kuvia leipomuksistasi, näistä tulee aina niin hyvä fiilis! Myös päiväni kuvina -postaus silloin tällöin voisi olla kiva, koska täällä on hyviä kuvia, erityisesti kaikki tunnelmointikuvat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos vinkistä, tuollaisen päiväni kuvina-postauksen voisin yrittää joskus toteuttaa. :)

   Poista
 36. Käsityö postauksia toivoisin lisää.
  Kahdella arvalla mukaan.
  idisca@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Tykkään hakea täältä ideoita ja inspiraatiota pieniin käsityöjuttuihin ja erilaisiin tuunauksiin...
  Mukana yhdellä arvalla arvonnassa.
  ahlfors(at)suomi24(piste)fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että täältä löytyy inspiraatiota! :)

   Poista
 38. Mahtavat palkinnot! Vaahtokarkkitee kuulostaa herkulliselta ja lasinaluset on tosi nätit! Itse lukisin mielelläni postauksia AICA designiin liittyen; miten saat ideoita työhösi, millaiset on nykyiset työtilasi, mistä saat ideat esim. neulemalleihin ja muuta sellaista :) Yksi arpa!
  -Aada-
  aho_immonen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä ideoita, kiitos! :) Täytyypä pohtia josko tekisin tuosta jotain postausta... :)

   Poista
 39. Moikka! Alunperin olen eksynyt vahingossa blogiisi ja huomasin kirjoitustyylistäsi, että se vie mukanaan ja niin piti selata koko blogi läpi. Ihanista käsityöpostauksistasi inspiroituneena palasin itsekkin rakkaan harrastukseni pariin ja aloin taas tekemään pitkän tauon jälkeen erilaisia käsitöitä. Olin ollut masentunut, eikä mikään huvittanut, ei todellakaan käsityöt. Blogisi kuitenkin innosti minut virkkaamaan koreja ja huomasin, että virkatessa ajatukset ovat työssä kiinni, eikä kerkeä surkeuksia miettimään!:) Virkkausbuumin yllätettyä jatkoin yhä vaikeampiin töihin ja uskalsin kokeilla sellaisiakin töitä mitä en uskonut osaavani. Nyt virkkausbuumi on muuttunut ompelu innostukseen ja kone käykin tiheään tahtiin meidän kodissa!:) Nyt masennusvaiheeni on jo muisto menneisyydessä ja halusin kertoa kuinka iso merkitys blogisi olemassa ololla ja sen löytämiselläoli minulle. Tiedän, että kun kerkeät alat postailemaan käsitöitä ja askarteluita ja niitä minä odotankin, mutta syvällisenä ihmisenä olisi mukava lukea myös sinun mietteitä elämästä ja asioista yleensäkin. Myös tavallisista arjen askareista olisi kiva lukea :D vaikka sitten pyykinpesemisestä! Kiitos ihanasta blogista ja on kunnioitettavaa, että olet näinkin pitkään jaksanut kirjoittaa ja toivottavasti blogivuosia on vielä paljon edessäpäin. Onnellinen lukijasi!<3 täydellä arpamäärällä mukana..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana! Kiitos että jaksoit kommentoida! <3 :) Kommenttejasi oli tullut kaksi, luin molemmat, mutta julkaisin vain tämän toisen. Ihana kuulla, että tällaisella hömpällä on vaikutusta, ja mahtava kuulla että olet voittanut masennuksesi. Käsitöiden tekeminen kyllä on melkoisen terapeuttista puuhaa, ihan oikeasti. :) Ja niinhän se on että nälkä kasvaa syödessä ja innostus vie mukanaan, mahtavaa saada aina vain vaikeampia töitä valmiiksi.

   Noita syvällisempiäkin postauksia on kiva välillä kirjoittaa, mutta aina joskus taas mietin liikaa että kuinka paljon uskallan itseäni ja sisimpääni tänne avata... Mutta aina joskus sentään.. :)

   Poista
  2. Tämän ipadin kanssa taas temppuillaan, kun se ei aina näytä milloin on viesti lähtenyt kuten ei nytkään ensimmäisen kohdalla. Viimeksi katosi pitkä viesti bittiavaruuteen, joten laitoin varuilta uuden ja yritin koasti muistaa mitä ekassa kirjoitin jos näin käy taasen..kiva että viesti tuli kuitenkin perille!:)

   Poista
  3. Joo parempi laittaa sit vaan uudestaan, eipä tuo mitään haittaa et tulee tuplana. :) Tuo on kyllä ärsyttävää mitä joskus käy, että kun on kirjoittanut pitkän viestin, se vaan häviää... :/

   Poista
 40. Onnea blogillesi Annika! Oon lukenut kirjoituksiasi jo usean vuoden ajan, jo kauan ennen kuin perustin oman blogini. Minua ei lainkaan haittaa että blogista on tullut "sillisalaatti", minusta täällä on sopiva sekoitus DIY-juttuja sekä ihania arjen hetkiä. Jatka samaan malliin, tätä blogia luen enemmän kuin mielelläni! :)

  Olen tykännyt muista blogeista lukea vanhat käsityöt -postauksia. Jos sinulla on tallessa vanhoja käsitöitäsi niin niistä olisi hauska lukea. Muutenkin kaikki käsityöjutut aina kiinnostaa. Samoin vaatejutut on mieluisia, yksi postausidea voisikin olla lempivaatteidesi esittely! Osallistun kahdella arvalla arvontaan.
  Ps. Minunkin blogistani löytyy arvonta (http://lankatarina.blogspot.fi/2013/10/synttariarvonta.html) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari! :) Ja kiva kuulla et pidempäänkin mukana olleet lukijat tykkää tästä sekasotkusta. :P

   Joo nuo vanhojen käsitöiden esittelyt on olleet kyllä mielenkiintoisia, ja mutkin on aiemminkin haastettu esittelemään omat kouluaikaiset käsityöt, mutta suoraan sanottuna oon vaan unohtanut vanhempien luona kaivella niitä esiin... Täytyis kyllä se tehdä. :)
   Ja tuo lempivaatteiden esittelykin vois olla hauska juttu... Kiva et vaatejututkin kiinnostaa. :)

   Poista
 41. Mua kiinnostaa kaikki käsityö, askartelu, diy... Toivoisin kuitenkin sellaista postausta, jossa vinkkaisit, jos käytät kotona/sisustuksessa jotain esineitä tarkoitukseen, johon niitä ei varsinaisesti ole tarkoitettu (siihen tyyliin, että kauniissa kynttilätuikkukupissa voikin säilyttää pumpulipuikkoja tai hiuspinnejä). Terveisin, Annemarja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea! Täytyypä pohtia jos tulee mieleen jotain hyvää vinkkiä uudesta käyttötarkoituksesta jollekin esineelle... :) Tuollaista ei vaan voi väkisin keksiä, vaan joskus vaan joku hyvä idea tulee itsestään. Mutta pistetäänpä ajatus korvan taakse. :)

   Poista