10. lokakuuta 2013

Torstai-illan ajatusvirtaa


Oon taistellut tän tietokoneen kanssa koko illan, mutta pakko kai vaan on myöntää että se ei ole tänään yhteistyöhaluinen. Ensin en päässyt nettiin, sitten kone alkoi tilttailla ja jumitella muuten vaan, lopulta en päässyt edes kuvakansioihin, puhumattakaan siitä miten jumiin koko kone iskeytyi sillä hetkellä kun laitoin muistikortin sisään siirtääkseni kuvia. Ei vaan nyt pelitä niin ei pelitä, kaikkeni yritin. Toivottavasti ei vaan nyt kosahda koko kone...

Tiivistettynä tähän viikkoon on mahtunut mukava reissu Haaparannan Ikeaan, paljon ruuvailua, naulailua ja muuta kokoamista, huonekalujen siirtelyä, laatikoiden purkamista, siivoilua, mahtavia hetkiä töissä, kokkailua, keltaisten kassien kantamista Stockan hulluilta päiviltä, verhojen silitystä, teidän ihanien kommenttien lukemista, ja mitähän kaikkea vielä. Viikonlopustakin tulee mahtava, kun mennään käymään molempien vanhemmilla, sekä käydään muuton jälkeen ekaa kertaa Kokkolassa. Tiedossa ystävien ja perheen tapaamista, ihan mahtista siis!


Nyt taidan painua peiton alle ja lukea muutaman sivun Kyröä ennen nukahtamista. Toivottavasti teilläkin on tiedossa kiva viikonloppu! :)

Ps. Muistakaa osallistua alla olevaan arvontaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti