21. maaliskuuta 2010

Pehmoista

Nämä huivit on olleet puikoilla pitkään, malli on mukava neuloa mutta jotenki nää vaan on vähän unohtuneet keskeneräisten koppaan muiden projektien tieltä. :) Olin vähän kaavaillut tätä vaaleampaa huivia veljen vaimolle värien puolesta, ja nyt puikkoihin tuli vihdoin sutinaa kun veljen vaimolla oli synttärit. Tämä huivi meni siis lahjaksi. :)
Malli: Novita Talvi 2008-lehdestä
Puikot: 8,0 suorat puikot
Lanka: Schoeller & Stahl, Elfin Color

Värit on ihanan talviset ja rauhalliset, ja tää lanka on aivan ihanan pehmoista. Vaikka huivi on iso, se on todella kevyt ja ilmava. Ja malli oli niin kiva neuloa että teinpä itsellenikin samanlaisen petrolin sinisenä.. :)

Vaikka nää molemmat huivit on Elfin Colorista, on tää petrolinvärinen vähän jotenkin "homssuisempaa" eikä pysy yhtä kauniin sileänä kuin tuo liukuvärjätty vaalea huivi. Toki kuvia otettaessa tämä oma huivi on ollut jo käytössäkin, joten ehkä se pieni ero johtuu siitäkin.. :)

Elfin Coloria ois varastossa vielä ihanan harmaa-vihreänä, mutta siitä ei ehkä enää ihan samanlaista huivia synny vaikka kiva malli olikin.. ;) Ehkä se pääsee kolmiohuiviksi?? :)

3 kommenttia:

  1. Sinä se jaksat neuloa. Tarttuiskohan neulojainto muhunki jos tulisin käymään kattoo ku neulot. Tosi ihania noi huivit! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti! Joo tuu käymään ja hypistelemään kaikkia ihania lankoja nii ehkä se tarttuu! :)

    VastaaPoista
  3. Eppäilen, mutta voihan sitä kokeilla, sais vähän näppituntumaa :D buaah, mikä vitsi

    VastaaPoista