25. lokakuuta 2018

Nimipikkuleivät


Edelliseen postaukseen jatkeeksi Samuelin kastejuhlien tarjoiluista halusin vielä julkaista paremmat kuvat tekemistäni nimikekseistä.

Pohjana kekseissä on Kinuskikissan tällä ohjeella leivotut pikkuleivät, joissa maistuu kivasti kaneli. Päälliset puolestaan on vaahtokarkinmakuista massaa, jonka värjäsin pastavärillä marmoroidun minttuiseksi. Kiinnitin vaahtokarkkimassan keksiin sokerikuorrutteella, ja painoin jokaiseen keksin pojan etunimen.


Nämä oli muuten Juliuksen lempparitarjottava pikkuveljen kastejuhlissa, ja isoveli osasikin käyttää tilanteen hyödykseen ja pyytää yhtä keksiä useammalta vieraalta. Ja tokihan jokainen täti ja mummu nyt yhden keksin antoi. ;D Ovela pieni herkkusuu!

6 kommenttia:

 1. Onpa söpöjä keksejä, ja kekseliäs isoveli :D

  VastaaPoista
 2. Hei. Kuinka paljon ennen tarjoilua nämä voisi valmistaa? Pehmeneekö massa? Ja missä säilyttäisit nämä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kyllä nämä varmasti pari viikkoa etukäteen voi hyvin tehdä jos pakastaa, eikä mene miksikään pakasteessa. Mä just sulatin jopa kolme kuukautta sitten leivottuja keksejä ihan meille päiväkahville kotona, eikä mistään olis kyllä huomannut että olivat käyneet pakasteessa. :) Mä pakastin nämä tiiviseen rasiaan.

   Poista
 3. Ihana isoveli😍 hei millä oot painanut nimen? - Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nimet painoin sellaisella kirjainstanssi- setillä, joka on leivontakaupasta ostettu.

   Poista