1. maaliskuuta 2016

Lämmikettä vauvalle
Tällainen setti tipahti just mun puikoilta vauvaa varten - ihanaa kun nämä pienet neuleet valmistuu niin nopeasti. :) Kivoja välitöitä tämän peittoprojektin lomassa. Sukat on itseasiassa olleet valmiina jo jokusen viikon, mutta myssy ja lapaset valmistuivat juuri. Kyselinkin teiltä pari viikkoa sitten vinkkejä hyviin vauvanneuleiden ohjeisiin ja lankoihin, ja teinkin sitten tuon monen vinkkaamaan perinteisenmallisen vauvan myssyn. Aika söpöhän siitä tuli! Mutta söpöjähän nää kaikki pienet neuleet on.

Vauvan myssy
Lanka: Drops Baby Merino
Puikot: nro 3
Langan menekki: 25 g
Ohje: Perinteinen ohje, löytyy esim. täältä

Vauvan lapaset
Lanka: Drops Baby Merino
Puikot: nro 3
Langan menekki: 20 g
Ohje: Omasta päästä, varsi junasukkia mukaillen (40 s), ja teräosa sileää (32 s).

Vauvan raitasukat:
Lanka: Novita 7 veljestä jämälankoja
Puikot: nro 3,5
Langan menekki: 35 g
Ohje: Omasta päästä 32 silmukalla

Yhdet junasukatkin jo valmistui, mutta ne täytyisi vielä päätellä ennen kuvaamista. Aika veikeä sukkamalli se on kyllä, hauska neuloa ja taatusti pysyy hyvin myös pienissä jaloissa. :)

Ihastuin ihan älyttömästi tuohon Baby Merinoon näitä neuloessa! Niin ihanaa lankaa, pehmeää ja tosi mukavaa neulottavaa. Täytyy kyllä käydä hamstraamassa sitä lisää heti kun käyn taas keskustassa. :)

4 kommenttia:

 1. söpöt! mulla itselläni ei ole vauvaa vielä tiedossa eikä kenelläkään lähipiiristä, mutta viime keväänä tuli semmonen että pakko tehdä vauvansukat kun jossain näin kuvan räpyläsukista, onneksi löytyi yksi äiti jolle sitten ekat kokeilut annoin. http://www.ullaneule.net/0315/ohjeet_ankkasukat.html kirjoitin niistä ihan ohjeen ja se julkaistiin ullassa :D Junasukkatyylinen varsi noissakin, jotta pysyisivät hyvin jalassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hei oon nähnytkin noita räpyläsukkia, mut en tiennyt että ne on sun suunnittelemat! Ihan huiput :)

   Poista
 2. Miten ihana setti. Ja fiilistelen sinun puolesta sitä, miten ihana näitä itse tehtyjä on sitten pukea vauvalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja oot oikeassa - on kyllä ihana varmasti pukea itse tehtyjä sitten vauvalle :)

   Poista