5. maaliskuuta 2016

28


Keskiviikkona pyörähti mittariin taas uusi lukema, kun 28 vuotta tuli mulla täyteen. Mies lähti mun synttäriaamuna jo viideltä töihin, joten tällä kertaa sanoin etten ehkä tarvitse perinteistä aamupalaa sänkyyn... vielä siihen aikaan ei kuitenkaan herkkuleivätkään tai teekupponen maistuisi. :D Sain kuitenkin appelsiinimehua kuohuviinilasissa hörpittäväksi, sekä paketin avattavakseni jo tuolloin kukonlaulun aikaan.
Paketista kuoriutui luksussuklaata, kosmetiikkaa ja pari söpöä pientä vaatetta vauvalle. Niin ihanaa kun mieskin oli ostanut vauvalle vaatetta, ja vieläpä tosi söpöjä sellaisia. :)

Synttäripäivä kului ihanassa auringonpaisteessa, herkuttelin suklailla, neuloin sohvannurkassa ja kävin vielä valokuvauskurssillakin - saapa nähdä montaako kertaa sinnekään enää tänä keväänä ehdin. :)

Loppuviikolla piipahdin yhden yön reissulla vielä parissa entisessä kotikaupungissani - näin kavereita ja vanhempiani, shoppailin vähän ja kävin myös potkukelkkailemassa! Oli kiva käydä vielä minireissussa, kun oloni on vielä tosi hyvä; jaksoin hyvin niin junamatkan kuin kaupungilla kuljeskelunkin. Näin loppuraskaudesta olo voi kuitenkin muuttua piankin, joten halusin käydä nyt enkä jättää vaikkapa ensi viikkoon. :) Suurempia vaivoja mulla ei tosiaan ole, vaan olo on vielä varsin energinen ja liikkuminen helppoa, täytyy siis nauttia! Ihan hurja ajatus, että vauvan laskettu aika on jo tässä kuussa, viikot ja päivät kuluu kyllä hurjaa vauhtia! :)

1 kommentti:

  1. Voi ei, poistin puhelimella vahingossa kommenttisi Naurava Nappi! :( Ärsyttää kun häsläsin ja painoin väärää nappia, kerkesin kuitenkin kommentin onneksi lukemaan.

    Joo, mun mies osaa kyllä tosiaan ostaa mulle hyviä lahjoja, menee aina ihan nappiin. :) Ja pojot myös sun miehelle että sekin on hyvä hankkimaan sulle mieleisiä lahjoja! :)

    VastaaPoista