19. kesäkuuta 2010

Sadepäivä

Sadepäivät on ihanteellisia näpertelypäiviä. Tänään näpertelin silmukkamerkkejä. Uskomatonta miten kauan oonkaan elänyt pelkillä langanpätkä-silmukkamerkeillä! En tiedä miten silmukkamerkit "kuuluu" tehdä, eikä näistä tullut ihan mallikkaita, mutta kuitenkin parhaita silmukkamerkkejä mitä omistan! ;D


Ja tässä pari päivää sitten valmistui tv:n ääressä myös muutama muffinsi. :DMalli: Oon nähnyt tämäntyyppisiä joskus netissä, mutta ilman ohjetta virkkailin. :)
Langat: Seiskaveikan jämälankoja
Muut tarvikkeet: Virkkuukoukku tais olla kolmonen, sisällä on vanua ja pohjalla pieni pala pahvia. Ja tietysti nuppineuloja nonparelleiksi. ;D

Nyt on vissiin omiin tarpeisiin tarpeeksi neulatyynyjä. :P No ei nää kaikki sentään itselle jää, näitä on kiva antaa lahjaksi käsitöitä tekeville. Nää vaan oli niin kivoja tehdä että tein heti kolme kerralla. :DOstin myös ryöstöhintaisia kirsikoita kun vihdoin pääsin kaupungilla nopeasti pyörähtämään. Teki vaan niin kovasti mieli! Ja perustelin itselleni että sairaslomasta tulee miellyttävämpi kun on ainakin hyvät eväät ja kivaa tekemistä. ;)

Kivaa tekemistäkin löytyi...


Sinkkuelämää-boksi ja puikoilla Sagittaria-huivi. :) Siinä on hetkeksi tekemistä!

7 kommenttia:

 1. Hihii, kesti hetken tajuta mitä nuo silmukkamerkit on, mutta eikös ne oo jotain mitä laitetaan kun puikko otetaan pois? siis ettei se silmukka karkaa? eli toisin sanoen, en tajunnut vieläkään, mutta nättejä niistä tuli! samoin noista muhvinseista!

  VastaaPoista
 2. Ei ei, vaan ne laitetaan puikolle merkkaamaan tiettyä kohtaa työssä, niin ettei aina tarvi laskea ku neuloo jotain kuviota. :) Eli silmukkamerkki siirtyy neulottaessa vaan aina puikolta toiselle siinä samassa kohdassa. Vähän hankala selittää, auttokohan yhtään?? :D
  Mutta kiitos kiitos!

  VastaaPoista
 3. voi että ku on söpöjä neulatyynyjä nuo muffinsit ja kaapo! =D

  VastaaPoista
 4. Varsin oikeaoppisilta silmukkamerkit ainakin miusta näyttää, hienoja :D Ja muffinsit vois vaikka syödä!

  VastaaPoista
 5. Suloisia merkkejä! Muakin huvittaisi tehdä tuommoisia,vielä kun saisi sitten neulottua jotain johon niitä tarvisi käyttää.. :D Sinkkikset on hyvääneulomisviihdettä, samoin Täydelliset Naiset ja Gilmoren tytöt (ne oli mulla seuraavana ohjelmassa kun sinkkikset tuli katsottua läpi ;))

  VastaaPoista
 6. annnn: Kiitos. :) Joo ne on hyvää katsottavaa neuloessa, ei oo niin väliä vaikka joku repliikki menis ohi silmukoita laskiessa, mut on kuitenkin ihan viihdyttävää katottavaa siinä neulomisen lomassa. :)

  VastaaPoista