24. kesäkuuta 2010

Green

Golfia harrastavalle veljelle suunnittelin ja ompelin synttärilahjaksi kotelon tiille, tuloskortille ja muille pienille tärkeille tavaroille joita golfkentällä tarvitsee kuljettaa mukana. :) Tämän kotelon idea on se että kaikki tarpeellinen olisi nyt yhdessä paikassa eri taskujen sijaan. :)

Suunnitteluapuna toimi myöskin golfaava poikaystäväni, koska omat tietoni tällä saralla on aika hataria kun en itse golfia harrasta. :D Ja suunnitteluavustahan luonnollisesti palkitaan tällaisella kotelolla, kunhan ehdin toisenkin ommella. :)
Päällypuolen koristetikkasin, ja välissä on eristehuopaa kovikkeena. Kiinnitys toimii kahdella magneetilla, mikä on kätevää kun koteloa täytyy availla ja sulkea usein. (Magneettien ompelu kankaiden väliin sen sijaan ei ollut yhtä kätevää; käyttämäni magneetit myytiin nimellä "supermagneetit", ja niitä ne todella oli: ompelu oli aika tuskallista kun samalla sai kaikin voimin kiskoa magneetteja irti ompelukoneen jalustasta. :D Mutta lopulta se jotenkin onnistui, ja vaiva kannatti!)

Kortinkin väkersin. Mutta aika köyhän näköinenhän siitä tuli kun en omista mitään hienoja askartelupapereita. :D Haluaisin tehdä upeita kortteja mutta en omista muita askarteluvälineitä kuin kartonkia, kyniä ja liimaa, ja lisäksi olen vähän pihi investoimaan leimasimiin tai hienoihin papereihin, No, ehkä joskus hankin vähän välineistöä ja opettelen tätäkin askartelun hienoa puolta. Siihen asti mennään kartongilla ja piirroksilla. :D No, eipä ainakaan kukaan luule ostokortiksi! ;)


Huomenna lähdetään koko perheen voimin mökille juhannuksen viettoon, joten näkyillään taas muutaman päivän päästä. Toivottavasti saan mökillä kuvailtua vähän huivi-kuvia valmiista sagittariasta tai ehkä jopa kahdesta.. ;D

Hauskaa juhannusta kaikille!

3 kommenttia: