1. heinäkuuta 2010

Summertime

Juhannus meni mukavasti perheen kanssa mökillä. Oli kivaa olla koko porukalla koolla ja kalastaa, soudella, saunoa, grillailla ja pelailla pihapelejä. :) Joku rohkea taisi pulahtaa uimaankin, mutta se en ollut minä.

Juhannuskuvat on aika vähissä, keskityin enemmän vain nauttimaan kesästä ja vapaapäivistä sekä hyvästä seurasta (ja ruuasta). Mutta tässä muutama fiiliskuva. :)


Mökillä on niin mukavaa, aika jotenki pysähtyy ja tuntuu että olis kunnon lomalla, vaikka oikeasti piipahtaa vaan kaks yötä mökillä. :) Mitään muuta epämukavaa ei juhannuksessa ollutkaan kuin se, että onnistuin saamaan punkinpureman. :/ Huomasin sen tuossa alkuviikolla kun pohkeessa oli punaiset rinkulat, ja nyt on sitten kahden viikon antibioottikuuri meneillään. Onneksi mulla kuitenkin on punkkirokote!

Sagittaria-huivit on kuvailtu, mutta suurin osa kuvista on vielä siskon kameralla, joten niitä vielä odotellaan... :) Tein siis tämän huivin lisäksi vielä toisenkin sagittarian heti perään, valkoisen.

4 kommenttia:

 1. Ihania juhannuskuvia.. :) Toivottavasti selviät punkinpirulaisesta ilman mitään jälkioireita, toi rokote on kyllä hyvä olla olemassa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos. :) Joo kyllä se rokote näköjään kannatti ottaa! Kaamea väsymys ja lihassäryt tuon punkin takia nyt vaivaa, mut toivottavasti ne oireet jää siihen. :)

  VastaaPoista
 3. No sullehan on tänä kesänä sattunut ja tapahtunut! Toivottavasti olo helpottaa pian. Ihania mökkikuvia!

  VastaaPoista
 4. Joo alkaa jo yhdelle kesää olla riittävästi sairasteltu.. :D Kyllä tää tästä! Ja kiitos!

  VastaaPoista