13. heinäkuuta 2010

Pavlova

Tekaisin tuossa viikonloppuna Pavlovan mansikoilla ja kiiveillä. Teki mieli kokeilla, vaikka mitään erityistä syytä kakun leipomiseen ei ollut, eikä syöjiäkään ollut kuin me kaksi. :D Mutta kyllähän se upposi!


Tuoreet mansikat vaan on parempaa kuin karkki! Ja se on minulta paljon sanottu koska olen todellinen sokerihiiri. :D Voisin elää kesät pelkillä mansikoilla, jos ne eivät olisi niin kalliita.

Joku expertti voisi kyllä vähän vinkata että millaista Pavlovan marenkipohjan kuuluu olla ja mistä tietää milloin se on sopiva? :D Paistoin tuota pavlovan pohjaa melkein kaksi tuntia sadassa asteessa, ja vähän jäi ehkä turhan löysäksi. :/ Se pohja tarttui leivinpaperiin myös aika hanakasti, joten oisko tähän kellään siihen vinkkejä? Mutta hyvää oli joka tapauksessa. Vai voiko nyt yhdistelmä marenki, kerma ja mansikat muuta ollakaan? :D

Helteet on menny 10-18 vuorossa töissä.. Mutta aika lepposia on työpäivät ollu, koska ei oo ainakaan meidän liikkeessä mitään tungosta. :D Ei sillä että itsekään vaatekaupoissa kiertäisin jos vapaalla olisin.. :D Lämpöähän nyt on riittänyt vielä iltaisin töiden jälkeenkin, mutta auringosta en kauheasti oo ehtiny nauttia. No, eiköhän näitä lämpimiä ja aurinkoakin vielä riitä mun vapaillekin!

4 kommenttia:

  1. Ouh, ikinä en ole pavlovaa syönyt, mutta aina olen miettinyt sen tekemistä..Sinun tekemäsi herkullinen otos ei vähennä kiinnostusta pyöräyttää tuollainen! :D toivottavasti ei nyt jää tuo kuva piilemään mieleen tai herkkulakko katkeaa...

    VastaaPoista
  2. No kiitos! :D Herkkulakko vois kyllä tehdä hyvää itsellenikin.. :D Se vaan yleensä katkeaa ennen aikojaan.. ;)

    VastaaPoista