18. heinäkuuta 2010

Pussukka-nyssäkkä

Käsityöt matkaa mulla aina mukana jossain muovinyssäkässä, ja kauan on ollut ajatuksena ommella joku nätti käsityöpussi. Ala-asteen kolmannella luokalla tehty käsityöpussi on niin kaameaa kangasta ettei sitä ole vuosiin enää tullut käytettyä (toki säästössä se on silti, koska onhan se aika hellyyttävä, varsinkin koukeroisella kirjaillut nimikirjaimet :D) , joten kaivelin kangaskätköjä ja istuin kymmenen minuuttia ompelukoneella tuloksena uusi käsityöpussi. :)

Ihan simppeli peruspussukka siitä tuli, mutta kivempi tässä on käsityötä kuljetella kuin S-marketin muovipussissa.
Malli: Omasta päästä, muuten ihan perus suorakaide mutta alakulmassa poikittaiset ompeleet, jotta pussi pysyy pystyssä
Tarvikkeet: Kangas eurokankaan palalaarista joskus ostettu, nyörit punoin valkoisesta seiskaveikasta


Kyllä nyt kelpaa taas kuljetella käsityötä mukana!

6 kommenttia:

 1. Mitä vikaa ääsmarketin pussissa... :D Mulla on sullottuna kaikki työt yleensä vaan laukkuun muun rojun joukkoon ja koko viime viikonkin oon jännittäny että onkohan se puikko nyt jo katki kun se on varmaan kaksinkerroin laukussa. :D Ei oo bambupuikot vielä taittunu poikki!

  VastaaPoista
 2. :DD Ja ehkä pahinta on se että niitä S-marketin nyssäköitä on sitten sohvannurkassakin. :D Täytyis kyllä tehdä vielä toinenkin käsityöpussi koska onhan noita keskeneräisiä töitä aina enemmän kuin yksi..

  VastaaPoista
 3. Suloinen pussi, hieno kuosi! Miekin tein hiljattain muutaman projektipussin, ne on muovipusseja parempi sisustuselementti lojuessaan ympäri asuntoa ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Joo ehdottomasti tällaiset pussukat näyttää muovipussia paremmalta lattialla ja sohvalla. ;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Tykkään iteki kankaasta tosi paljon. :)

  VastaaPoista