11. tammikuuta 2011

Huopikkaat

Nyt taitaa tulla blogiin eka kuva tekemistäni huopatossuista, vaikka oon tehnyt näitä ihan hirveän monet. :D Ei vaan oo tullut kuvattua koska eivät oo mitenkään ihmeelliset.

Pikaisten laskujen mukaan oon tehnyt näitä ainakin lähelle 15 paria tässä lähivuosina. :D Nää on maailman lämpimimmät jalassa, ja nämä on aina lähettyvillä siltä varalta että varpaita alkaa paleltaa. Omat vanhat töppöset alkoi näyttää kantapäistä jo pikkuhiljaa kulumisen merkkejä, joten tikuttelin Tour de Ski- kiertuetta katsellessa uudet töppöset itselleni. :)


Valmiisiin töppösiin neulahuovutin sydänkiemuraa, johon idean varastin Muruhuttu-blogin ihanista sydän-lapasista. Kuvio vaan oli niin söpö että oli pakko apinoida. :)

Malli: Oma, tai oikeastaan äidin, äiti näitä teki ensin. :) Ohje on muokkautunut matkan varrella ja iskostunut jo päähänkin niin että tekeminen on helppoa ja nopeaa.
Lanka: Novita Huopanen, oranssi. Lisäksi valkoista huovutusvillaa jolla on neulahuovutettu kuvio.
Puikot: Nro. 6.

Nyt on puikoilla toisetkin huopatöppöset, sekä kauluri... Opinnäytetyötäkin pitäisi tehdä, mutta se vähän ahdistaa. Neulominen puolestaan rentouttaa. ;)

21 kommenttia:

 1. Hyvän malliset, kauniit töppöset!

  VastaaPoista
 2. Santtu ja Mammutti: Kiitoksia! :)

  VastaaPoista
 3. Kylläpäs on kivannäköinen malli! Minä olen kerran kokeillut Huopasta ja en pitänyt siitä ollenkaan, mutta ehkä täytyy kokeilla toisenkin kerran ;) Ja onpa tosiaan hieno kuvio ;)

  VastaaPoista
 4. Ihanat! Väri piristävän aurinkoinen.
  Koriste tosi kaunis.
  -Ritva-

  VastaaPoista
 5. Oi ihanat! Varsinkin väri :D
  Saiskohan näihin kenties ohjetta?

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Kiitos! :) Kyllähän näihin vois saadakin ohjeen kun saan kirjoiteltua sen siistiin muotoon. :)

  VastaaPoista
 7. Heippa! Tämä on ehkä vähän outo kysymys, mutta olisiko sinulla aikaa tai kiinnostusta tehdä tilauksesta muutama vaate? :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Riippuu vähän siitä mistä vaatteista olisi kyse.. :) Laita tarkemmin sähköpostia mulle osoitteeseen an-nika@hotmail.com niin katsotaan mistä on kyse ja löytyykö aikaa sellaiseen. :)

  VastaaPoista
 9. Mukavat tossut!! Ja vallan hienoja juttuja oot tehnyt, kiva uusi blogituttavuus!

  VastaaPoista
 10. Paljonko näihin edes meni tuota huopaslankaa? Arvelisin, että yksi kerä riittää, mutta onko asia näin.. Tällaset ois kivat vetoisassa asunnossa käytettäväksi. Paljonko niitä silmukoita tuossa on ollut aluksi? Muuten ne on varmaan tehty ihan tavallisten villasukkien tapaan, vai?

  VastaaPoista
 11. Anonyymi: Ei riitä yksi kerä vaan mulla on mennyt puolitoista kerää naisten kokoon. Mulla on ollut aluksi 48 s. :) Voin laittaa näihin ihan ohjeenkin, kun joku muukin on kysellyt!

  VastaaPoista
 12. Ohje olisi kyllä kiva, niin saa vetävään asuntoon vetävät huopikkaat..

  VastaaPoista
 13. Anonyymi: Kirjoittelen ohjeen heti kun ehdin! :)

  VastaaPoista
 14. Eka tossupari meni pukinkonttiin, ohje on parhautta ja tossuista tykättiin. Tänään puikolla seuraava pari :)

  VastaaPoista
 15. Onko näihin tossuihin tullut ohjetta? :) tarveisin lämpötossut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tullut! Sivupalkista löytyy. :) Omia ohjeita- otsikon alta klikkaat kohtaa huopatossut, niin pääset ohjeeseen. :)

   Poista