28. maaliskuuta 2011

The Gorgeous Blogger -palkinto

Sain jo jonkin aikaa sitten tämän tunnustuksen sekä Maikilta Maikin kontti- blogista että Siniltä Villojen valtakunta- blogista, kiitos kovasti molemmille! Mukavaa että blogini ilahduttaa. :)1. Milloin aloitit blogisi?
Lokakuussa 2009. Silloin blogini nimi oli Peukalo paikallaan, mutta vaihdoin sen myöhemmin koska en halunnut blogini nimen rajaavan aihepiiriä pelkästään käsitöihin, kun teki mieli alkaa rönsyillä muihinkin aiheisiin.

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Pääasiassa tämä käsittelee kaikenlaista käsillätekemistä; askartelua, neulomista, virkkaamista ja leipomista. Mutta myös muuta elämääni ja muita kiinnostuksen kohteitani kuten sisustamista ja vaatejuttuja, mistä milloinkin tekee mieli kirjoittaa. :)

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
En nyt mitenkään erityisenä tätä pidä, mutta jos jokin niin sitten varmaan se sillisalaattimaisuus. :D Eli aika monipuolisia juttuja voi täältä löytää.

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Olin seurannut muiden blogeja jo parin vuoden ajan, ja lopulta keräsin rohkeutta aloittaa oman. Ajattelin että tämä olisi kätevä tapa pitää päiväkirjaa valmistuneista töistä sekä tutustua muihin samanhenkisiin ja samoista asioista kiinnostuneisiin ihmisiin. Koin tämän hyväksi kanavaksi saada mielipiteitä ja vinkkejä, ja ehkä jakaa jotain ideoita eteenpäinkin. :)

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Ainakin haluaisin oppia paremmaksi valokuvaajaksi. Mulle hyvät kuvat on blogissa tärkeitä, ja välillä harmittaa kun oma kamera ei riitä niin hyviin kuviin kuin haluaisin (eikä varmaan taidotkaan... ;P). Haluaisin myös vähän ahkerammin toteuttaa lukijoiden toiveita... :P Työn alla on parikin lukijoiden toivomaa postausta, mutta vähän nopeampikin toiveiden toteuttamisessa voisi olla.. :D
 
...

Olipas kamala yö; näin hirveitä painajaisia koko yön ja nyt on ihan väsy sen takia edelleen. Käsityörintamalla on valmistunut muutama kortti, isoäidinneliöitä ja yhdet huopatossut jotka odottaa vielä huovuttamista. Pääasiassa ajatukset pyörii opinnäytetyössä; tällä hetkellä vähän taas takkuaa, mutta ehkä se siitä taas lähtee sujumaan kun jaksaa puskea! :)

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoista :))

    Sun blogissas on hyvät ja selkeet kuvat ainakin mun mielestäni. Ite inhoon blogeja, joissa on tosi epäselviä ja outoja kuvia. :)

    VastaaPoista
  2. He11u: No kitoksia! :) Mä en myöskään jaksa lukea blogeja joissa on huonot kuvat, vaan kuvat on mulle tärkeitä, joten tietysti itsekin ainakin pyrkii kohtuullisen hyviin kuviin. :) Ja oon huomannut että blogin myötä oon oppinutkin paremmaksi kuvaajaksi, joten kehitystä tapahtuu! :D

    VastaaPoista