3. huhtikuuta 2011

Kevät ja perhoset


Tämän viikon Bingo - haasteeseen syntyi keväinen kortti. Bingorivini on  "limenvihreä - perhonen - lävistin", mutta löytyy tästä myös rivi "keväinen - kukkarykelmä - pilkukas". :DMun kortteiluinnostus on niin uutta että nyt vasta hankin ja kokeilin näitä kukkiakin, samoin perhoskuvioleikkuri on uusi. Ja innostus vaan kasvaa tarvikevaraston mukana... :D

11 kommenttia:

 1. Siulla on hyvä maku korttien suhteen, tämä on ihanan keväinen :)

  VastaaPoista
 2. Kauniin keväinen kortti!
  Tarvikevaraston kartuttaminen on kyllä parasta ikinä, se vie kokonaan mennessään, nimim. nauha- ja leimatilaus työnalla :)

  VastaaPoista
 3. Emma: Kiitos! :)

  Mai: Kiitoksia. Joo ja tuo tarvikevaraston kartuttaminen on kyllä sellaista että koko ajan tarvii jotain lisää, eikä loppua varmaan näy... :D Mutta miten iloiseksi voikaan tulla uudesta leimasimesta tai leikkurista, sekin on parasta! :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis!

  Tuo taustapaperi on tosi tosi ihana ja perhoset söpöjä :)

  VastaaPoista
 5. Hurjan kaunis! Ihanan keväinen fiilis kortissasi!!

  VastaaPoista
 6. Ink: Kiitos :) Mustakin tuo paperi on aivan ihanaa! En meinaa raaskia käyttää. :D

  Piitu: Kiitti! Keväinen on ainakin oma fiilikseni muutenkin, joten se siirtyy kortteihinkin. :D

  VastaaPoista
 7. Ompa taas kerran kaunis kortti! :) Ihana.

  VastaaPoista
 8. Tosi kaunis kortti! :) Se on kyllä totta, että kunnon välineet ja materiaalit aina nostaa motivaatioo. Pätee myös muihinki juttuihin, esim. liikuntaan :D Mutta kässä jos mikä on välineurheilua!

  VastaaPoista
 9. Kiitos Sini! :)

  annnn: Kiitos. :) Joo noinhan se on, oli laji mikä tahansa niin motivaatio kasvaa paremmilla välineillä. Salaattia on kivempi pilkkoa terävällä veitsellä ja lenkille on paljon hauskempi lähteä uusilla lenkkareilla ja edes uudella urheilutopilla. :D ja oon kyllä sitä mieltä että harrastuksiin saakin vähän panostaa jos se piristää. :) Mutta kohtuudella silti tietysti! ;)

  VastaaPoista
 10. Kaunis keväinen kortti. Ihanat värit.

  VastaaPoista