9. heinäkuuta 2011

Aurinkoa ukkosmyrskyn edellä


Eilen kävin ekaa kertaa tälle kesälle rannalla ottamassa vähän aurinkoa. En  mä siellä yksin viihtyny ku puolitoista tuntia, se on mulle jo aika maksimi jonka jaksan maata paikallani.. :)


Rantalukemisena mukana oli MeNaiset ja deko. Deko on luettu jo ihan hiirenkorville asuntomessuliitteen takia, on kiva bongailla talojen maistiaiskuvista kivoja yksityiskohtia ja arvailla miltä talo kokonaisuudessaan tulee näyttämään. On myös hauska bongailla eri kohteista yhtäläisyyksiä; tiettyjä esineitä, huonekaluja ja trendejä jotka näyttää toistuvan useissa kohteissa. :) Ja pakko mainostaa vielä mahtavaa Annaa, jonka kierrätysvalaisimia  ja muita sisustustuotteita löytyy kahdesta kohteesta! Ihan huippu juttu! :)


Lakkasin eilen kynnetkin kesäkuosiin, varpaisiin vadelmanpunaista ja sormiin nudea. Tuo nude on ihan mahtava, mutta näyttäisi varmasti vielä paremmalta rusketuksen kaverina ;) Itsehän oon tummasta tukasta ja ruskeista silmistäni huolimatta sitä suomalaista vaalea ihotyyppiä, johon ei vaan väri meinaa tarttua sitten millään... tai jos tarttuukin niin se väri on sitten yleensä punertava. ;) Tänä kesänä en kylläkään oo vielä palanut, siitä kiitos kuuluu varmasti beetakaroteenikapseleille joiden syömisen aloitin keväällä. (Ja kyllä, käytän auringossa suojakertoimia, mutta edellisinä kesinä on silti punainen iho yllättänyt.) Vielä ne eivät ole taikoneet hipiääni ruskeaksi, mutta oon tyytyväinen jo pelkästään palamattomuuteenkin. :)

Pakko myös suositella tuota Trindin kynsinauhabalsamia. Oma pulloni on vuosia vanha, joten nykyään pullo näyttää vähän eriltä, mutta edelleen tuota saa kaupoista. Tuo on aivan loistotuote, pehmentää kynsinauhat heti, ja viimeistelee kesäkädet paljon kauniimmiksi hetkessä.Vielä toistaiseksi täällä paistaa aurinko, mutta vähän jo kauhulla odottelen että saapuuko se luvattu ukkosmyrsky tänne tänään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti