17. heinäkuuta 2011

Mansikoita ja maalia

Viime viikonlopun vieraille tarjottiin mansikkakakkua. Kiireiden takia en ehtinyt leipoa kakkupohjaa, joten fuskasin ja ostin sen valmiina, mutta hyvin silti maistui. :) Kakkupohja on kostutettu maidolla ja sen päälle on levitelty mansikkahilloa. Mansikkahillon päällä on sitten kermavaahtoa, jonka seassa on paloteltua marenkia, ja lopuksi päällinen on täytetty mansikoilla. Raikasta ja hyvää. :)


Tuunattiin myös tuoli tuossa pari viikkoa sitten, ja toimeen ryhdyttiin tietysti niin kiireellä että "ennen"-kuvat jäi ottamatta. :D Tuoli kuitenkin alkuperäiskuosissaan oli keskiruskeaa nahkaa valkoisilla tereillä, ja valkoiseksi maalatuilla jaloilla. Nahkapäällykseen oli tullut niin reikiä kuin sellaisia tahrojakin jotka eivät puhdistamalla lähteneet, ja tuolin jaloista maali oli kulunut. Tuolin jalat spreijattiin hopeisella maalilla jo aiemmin, ja nyt päällystettiin tuoli uusiksi kaapin kätköistä löytyneellä ruutukankaalla.


Nyt on vielä pari viikkoa tiivistä työntekoa edessä, ja sitten koittaakin mun eka ihan oikea (palkallinen) kesäloma. :) Sitä odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti