29. syyskuuta 2011

Herrasmiehiä

The greeting farmin Daniel-digileimalla on syntynyt jo monia kortteja, mutta yhtäkään niistä en ole tainnut vielä täällä blogin puolella esitellä.. Teen kortteja varmaan pari viikossa, mutta oon laiska kuvaamaan kortteja joten ne päätyy aika hitaalla temmolla tänne esille.. :D Kortit täytyy kuvata hyvässä valossa, mielellään päivänvalossa että sävyt on kohdallaan, joten näin syksymmällä sellaisia hetkiä kotona ollessa on vähän ja kuvaaminen sitten vaan jää.

Tässä nyt kuitenkin kaksi samalla leimakuvalla tehtyä korttia.

Tässä kortissa kaikki muut paitsi leimakuva, kirjaintarrat ja mustat timantit on kierrätyskamaa. Taustapaperi on tapettia, jossa siis punaisella pohjalla kultaisia kuvioita. Tagi on miestenvaatemerkki Cottonfieldin hintalapputagi, ja nauha on vhs-nauhaa joka on niittailtu kiinni huolettomasti.


Tässä kortissa on myös samoja elementtejä kuin ylemmässäkin kortissa, mutta tunnelma on silti erilainen. Tausta on tässäkin tapettia, ja nauhat ristiinrastiin teippailtua vhs-nauhaa. Lisänä samoja kirjaintarroja kuin ylemmässäkin kortissa, ja lisänä taas muutama timanttitarra.

Kumpi kortti nappaa enemmän?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti