28. lokakuuta 2011

Bambi

Blogiarvonnan voittajalle lähti lehden mukana palkinnoksi kortti, jonka tein toiveiden mukaisesti 4-vuotiaalle tyttömäiselle tytölle synttärikortiksi.


Tätä greeting farmin bambi-leimasinta oon ihaillut toisten blogeissa jo kauan, ja nyt tilasin sen itsellenikin. Se on vaan niin söpö. :) Vähän vaaleanpunasävyisiä papereita, pearlmakerilla tehtyjä helmiä ja tarranumero. Söpöä ja tyttömäistä. :)

5 kommenttia:

 1. Sanonpa uudestaan että ihana on :D Siitä sukkalehdestä oli muuten parikymmentä ekaa lehteä irti :O Voisinkohan lähettää sen vaikka Novitalle ja saada uuden tilalle? Irtolehtipainosta on vähän vaikee käsitellä :D

  VastaaPoista
 2. Emma, mitä ihmettä? :O Nyt nolottaa ihan hirveästi kun en huomannut tuota virhettä itse! Ostin sen vaan kaupasta enkä yhtään selaillut ettei lehti näyttäisi luetulta, nyt nolottaa kun lähetin palkintona tuollaisen irtolehtipainoksen.. Ehdottomasti kannattaa ottaa yhteyttä Novitaan, että saisit uuden lehden tilalle! Siinä on täytynyt tapahtua liimauksessa joku virhe.. Toki mäkin lähetän sulle uuden lehden jos Novitalta et saa, mun mokahan oli lähettää sulle tuollainen irtopainos.. :/ Oon pahoillani!

  VastaaPoista
 3. Älä turhaan pahoittele, en varmasti ois itekään kaupassa huomannut tuollaista virhettä. Panin kyllä merkille että oikein siisti lehti oli muuten! Laitan mailia Novitalle ja kysyn :)

  VastaaPoista
 4. Otin Novitan yhteyttä ja saan uuden lehden :)

  VastaaPoista