19. joulukuuta 2011

Joulukortteja osa 1

Tänä vuonna tavallisista tavoistani poiketen en tehnyt joulukortteja sarjatyönä, vaan joulutervehdyksiä toivottamaan lähti liuta erityylisiä kortteja. :) Tein kortteja aina muutaman kerrallaan, ja halusin kokeilla erilaisia papereita ja tarvikkeita, joten kaikista korteista tuli erilaisia.


Tähän korttiin on käytetty: Leimasin: Nellie Snellen - Take a Present. Kuva väritetty promarkereilla. Paperit PaperPackin jouluisesta skräppipaperilehtiöstä. Lisänä fiskarsin kulmaleikkurilla leikattua boordia ja timanttitarroja. Leimasinkuva ja boordi on nostettu 3D-tarrapaloilla taustasta koholle.


Tähän korttiin on käytetty: Leimasin: Nellie Snellen - Take a Present. Kuva väritetty promarkereilla. Paperit Me to You - Winter wonderland -paperikosta. Kuva nostettu koholle 3D-tarrapaloilla, ja taustalle kiinnitetty tähden muotoisia timanttitarroja.


Tähän korttiin on käytetty: Lintuleimasin jonka valmistajaa en kyllä muista, kaikki paperit Forever Friendsin joulupaperikosta. Lumihiutale leikattu woodwaren lävistimellä. Lisänä merry christmas- satiininauhaa.Tähän korttiin on käytetty: Kaikki paperit Forever Friendsin paperikosta, myös nalle leikattu saman paperikon paperista. Hyvää Joulua- teksti leimattu.Tähän korttiin on käytetty: Taustapaperi on PaperPackin paperikosta. Sydän leikattu askarteluhuovasta. Lisänä satiininauhoja ja timanttitarroja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti