13. tammikuuta 2012

Fiksausta

Tein vähän ulkoasumuutoksia. Mitäs sanotte?

Edit. Niin ja hei, kaipaan vähän apua! Tää blogger ilmoitti että kuvapankkini on täynnä, minkä kautta te muut siirrätte kuvat blogiin? Käytättekö jotain verkkokuvapankkeja vai?

10 kommenttia:

 1. tosi kivan näkönen tuo uus banneri! :)

  VastaaPoista
 2. flickr toimii itellä ainakin tosi hyvin!

  VastaaPoista
 3. olen lukenut joskus blogeista, että ovat aloittaneet uuden blogin kun kuvapankki on täyttynyt.. muuten blogi näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
 4. Tykkään kovasti uudesta bannerista, ihanan vaalea ja harmoninen.

  Mulla ei oo kauheesti kokemusta noista kuvapankeista, käytän Phobucketia silloin, kun Bloggerin kuvanlisäys temppuilee.

  VastaaPoista
 5. Uusi ulkoasu on kiva, raikas ja selkeä :) Vuosi takaperin blogger ilmoitti saman minulle. Olin latanut (ja lataan edelleen) kuvat bloggerin=Picasan kautta. Syy täyttymisessä oli kuvien koko (en ollut pienentänyt kuvia juuri lainkaan). Jottei tarvinnut poistaa postauksia/aloittaa uutta blogia, latasin postauksiin kuvat pienemmessä koossa uudelleen (tuskaista!) ja poistin paljon albumitilaa vievät isot kuvat. Sen jälkeen ei ole ollut ongelmia eikä ole tarvinnut vaihtaa isompaan kuvapankkiin. Syy ei välttämättä ole sinulla sama, mutta ainakin tässä tuli oma vastaava kokemukseni :)

  VastaaPoista
 6. Mun mielestä kuulostaa aina tosi hölmöltä että joku aloittaa uuden blogin siksi ettei bloggerin kautta mahdu enää kuvia. :D Itse lataan photobucketin kautta ja ei siinä ole mitään vaikeaa. Joutuuhan siinä ns. yhden ylimääräisen mutkan kautta kuvat laittamaan, mutta ei se mitenkään vaivalloista ole. Kuvat siis ladataan sinne ja kuvan osoitteen kautta lisätään bloggeriin.

  VastaaPoista
 7. Kaunis ja raikas ulkoasu!

  Mie käytän Flickriä, hyvin toimii ja kuvia pystyy muokkaamaan siellä kätevästi. Latausraja taitaa olla 200 megaa kuussa.

  VastaaPoista
 8. Tosi kivalta näyttää! Tuo pinkki otsikon väri on ihana :)

  Odottelen kauhulla sitä hetkeä, jolloin mulla tulee kuvatila täyteen, se on varmasti hetkenä minä hyvänsä. Olen taas kuullut, että se lisäkuvatila maksaa kuitenkin suhteellisen vähän joten ehkä maksaminen olisi viisainta, saisi jatkaa vanhalla blogilla. Jotkut ovat myös poistelleet vanhoja kuvia...

  VastaaPoista
 9. Selkeä ja siisti on blogisi ulkoasu.

  VastaaPoista
 10. Eve, kiitos! :)

  Hellu, täytyypä tutustua tuohon flickriin!

  Jolanda, kiitos! Uuden blogin aloittaminen nyt ei kuitenkaan ole vaihtoehto, kun tiedän että on olemassa noita kuvapankkejakin.. :)

  menni, kiitoksia. :) Täytyypä tutkia tuotakin mahdollisuutta.

  Madam B.C, joo mullakin kuvat on kyllä tullut ladattua tosi isoina... Mutta toivon että löytyy helpompikin tapa kuin ladata kaikki uudestaan, oon laiska. :D

  Petra Ilona, oon vähän samaa mieltä.. :D Tuo photobucket kuulostaa kans hyvältä, täytyypä tutkia jos alkaisi sen kauttaa siirtämään kuvat.

  Emma, ai siinä on kuukausiraja. :O Mutta hyvin se taitaa riittää?

  Inka, vanhoja kuvia en ainakaan halua alkaa poistamaan, vaan uskon että löytyy joku muukin keino. Mutta tosiaan, ei tuo lisäkuvatila nyt mitenkään paljoa maksa joten hyvä vaihtoehto sekin. :)

  KahviKaneli, kiitoksia! :)

  VastaaPoista