4. helmikuuta 2012

Lauantain lemppareita


Lehdet
Posti toi pari päivää sitten joululahjatilaukseni ensimmäisen numeron Ihana- lehdestä. Kivoja keväisiä askartelujuttuja sivut pullollaan! Posti toi myös Suuri Käsityö-lehden sekä MeNaiset-lehden, jota pistin pätkän taas tilaukseen. Luen paljon uutisia ja juttuja netistäkin, mutta lehdet on vaan ihan eri asia. Uusi mielenkiintoinen lehti, rauhallinen ilta tai aamu, sohvannurkka ja teekuppi kuuluvat yhteen.

Mavalan kynsilakat
Mavalan kynsilakat on mun lemppareita. Ne on kestäviä, hyvin levittyviä, edullisia ja kauniin sävyisiä. Tämä sävy 55 Dakar hurmasi heti kun bongasin sen kaupan hyllystä, ja se hurmaa edelleen kun katselen sitä kynsissäni jo kolmatta päivää.


Pokkarialet
Suomalaisen kirjakaupan pokkarialet (3 kympillä) saa mut aina innostumaan. Tällä kertaa hamstrasin lukuvuoroaan odottamaan taas kaksi Torey Haydenia ja Elizabeth Gilbertin Eat, Pray, Loven.


Askartelusuunnitelmat
Tänään en ehtinyt askartelemaan, kun töissäkin pitää käydä. Ehdin kuitenkin suunnittelemaan mitä aion askarrella. Aikomuksia varten askartelukaupasta lähti mukaan ihanan värisiä paperinaruvyyhtejä. Ensin täytyy saada pari juttua alta pois, mutta sitten alan näpräämään näitä!


Tämän lauantain ei-niin-lemppareita puolestaan ovat kurkkukipu ja pyykkivuori. Loppuilta kuluu rattoisasti sohvalla puikkoja kilistellen, mukavaa lauantai-iltaa!

6 kommenttia:

 1. Samaa Mavalan sävyä mullakin ^.^
  Tykkään myös Torey Haydenin kirjoista; ainoana niistä on lukematta Pöllöpoika, jota en ole mistään onnistunut bongaamaan.

  VastaaPoista
 2. mianro: tuo on kyllä ihana sävy. :) Ja mäkään en oo tuota Pöllöpoikaa onnistunut bongaamaan mistään, mutta mulla ei oo vielä hätää kun on lukematta muitakin sen kirjoja.. :D

  VastaaPoista
 3. Minäkin olen lukenut noita Torey Haydenin kirjoja ja olen tykästynyt niihin, vaikka aihe on melko ankara.

  Tuon Eat, pray, love -kirjan olen myös lukenut. Se keskimmäinen osa oli tyyyyylsä. Muuten se meni jotenkin :-)

  VastaaPoista
 4. Pami, Joo onhan nuo Torey Haydenit aika rankkoja ja aiheet vakavia, mutta oon niin kiinnostunut muutenkin psykologiasta että nuo kirjat kiehtoo. :>

  VastaaPoista
 5. Löysin blogiisi Lauran korttihaasteen kautta. Mielenkiintoisia juttuja sulla täällä. Minäkin olen lukenut Torey Haydeniä, myös nuo pari kuvassa olevaa kirjaa. Tosi hyviä kirjoja, vaikkakin rankkoja aiheita.

  VastaaPoista
 6. Laura, kiitoksia ja tervetuloa uudelleen! :) Joo nuo on kyllä munkin yksiä lempparikirjoista, niin rankkoja kuin aiheet ovatkin.

  VastaaPoista