5. maaliskuuta 2012

Aurinkoa!

Mahtavaa kun ulkona on jo niin keväistä. Pimeä talvi on selätetty, ja nyt saadaan nauttia aurinkoisista talvipäivistä. Ollaan mökillä käymässä, kun molemmilla sattui kerrankin vapaapäivät samoihin päiviin. Tänään oli aurinkoinen ilma ja pikkupakkanen, ihan mahtava ulkoilusää siis.


Timo oli mennyt edeltä järvelle pilkille lumikengillä tallustellen, joten optimistisesti lähdin yrittämään samoja jälkiä perässä ihan tavallisilla kengillä... No, vähän upotti. Parin metrin välein humpsahdin polvia myöten hankeen, joten jossain vaiheessa alkoi hidas matkanteko kismittää ja käännyin takaisin, tyytyen sitten ulkoilemaan ihan teitä pitkin.


Hassua kun tää kevättalven aurinko tuntuu niin kirkkaalta. Niin kirkkaalta että silmiin ottaa, jos ei ole aurinkolaseja. Ehkä se on tää valkoinen hanki, tai vaan pimeän talven jäljiltä niin kirkkaaseen valoon tottumattomat silmät.

Loppuviikolla vietettiin myös mun synttäreitä, kun mittariin tuli 24 vuotta. Timo oli osannut ostaa mulle ihan mahtavan Björn Borgin laukun lahjaksi.

Ulkoilma ja puusauna on tehneet kyllä tehtävänsä, unta ei varmaan tarvi tänään paljon odotella... :)

Aurinkoista viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Ihana keväinen päivitys. Mukavaa viikkoa sinulle ja ihanaa kevään jatkoa:)

  VastaaPoista
 2. Oi, varmasti ollut kivaa! Onnea sinulle!

  VastaaPoista
 3. Ihanan keväisiä kuvia ja hauskaa viikon jatkoa sulle!

  VastaaPoista
 4. MarikaVaan, kiitos ja mukavaa kevään jatkoa myös sulle! :)

  Anonyymi, kiitos! :) Joo oli kyllä kivat pari päivää, irti arjesta. :)

  ompeluhullu, kiitos ja samoin sulle! :)

  VastaaPoista