22. lokakuuta 2012

Pähkinä-ananasherkku


Iltapalaksi jo parina iltana on maistunut herkullinen kulhollinen turkkilaista jogurttia pähkinöillä, tuoreella ananaksella ja lorauksella sitruuna-hunajaa.(Kirjoitin ensin että sitruuna-sinappia, mutta huomasin erheeni onneksi ajoissa - se nimittäin olisi ollut ehkä vähän turhan eksoottista.)Ainakin luullakseni suhteellisen terveellinen makeannälän taltuttaja! Ja tosiaan aikamoista herkkua. Tuore ananas nyt muutenkin on herkullisten asioiden kärkikastia.

Psst. Arvonta tulossa pikapuolin, kannattaa pysytellä hoodeilla! Blogini tosiaan täytti tuossa alkukuusta 3 vuotta, joten taas olisi arvonnan paikka. :)

6 kommenttia:

 1. Hei!

  Blogissasi on monta hyvää reseptiä! Oletko kuullut reseptisivustosta Etsiresepti.fi?

  Jos olet kiinnostunut saamaan enemmän liikennettä omaan blogiisi tai muuten vain haluat löytää hyviä reseptejä, suosittelen että lähdet mukaan Etsiresepti.fi hakemistoon: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-kärkeen

  Konsepti on jo olemassa monissa Euroopan maissa, ja meidän kauttamme blogit saavat viikottain jopa tuhansia vierailijoita.

  Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

  Ystävällisin terveisin,

  Ann-Sofi
  http://www.etsiresepti.fi/

  VastaaPoista
 2. Ann-Sofi, kiitos vinkistä, kävin tutustumasssa sivuihin ja klikkaamassa omankin blogini sinne mukaan. :)

  VastaaPoista
 3. Oih, näyttää just mun lemppari-iltapalalta! Minäkin tykkään yhdistellä jugurttiin pähkinöitä ja hedelmiä. Tuoretta ananasta en olekan vielä kokeillut :)

  VastaaPoista
 4. Maikki, kannattaa kokeilla, se on nimittäin aivan ihanaa! :)

  VastaaPoista
 5. Kaikki osat omia herkkujani! Tuore ananas vielä erityisluksusta :)

  VastaaPoista