15. tammikuuta 2013

Häiden kiitoskortit


Huomasin vuosikatsausta tehdessäni, että en ole postannut häidemme kiitoskortteja ollenkaan. Tässä siis viimeinen hääpostaus.. :D

Värkkäilin kiitoskortteja varten kuvaajan antamista kuvista kollaasin, koska halusimme kiitoskortin koostuvan useammasta pienestä kuvasta yhden potretin sijaan. Kollaasin värkkäys ei sujunutkaan ihan sormien napsautuksella, kun kuvat piti rajailla ja muokata oikeaan kokoon, että sain lopullisesta kollaasikuvasta korttipohjan kokoisen. Tilasin kollaasikuvat siis tavallisiksi kiiltäviksi valokuviksi ifolorilla, ja teippasin kuvat sitten kaksipuolisella teipillä taitettuihin korttipohjiin.
Simppelit kiitoskortit, joihin oltiin itse ainakin tyytyväisiä. :)

12 kommenttia:

 1. Tosi kiva idea sen perinteisen yhden kuvan sijasta! :)

  VastaaPoista
 2. Todella kauniit kiitoskortit ja ihana idea luoda kollaasi. Sellaiset perinteiset pönötyskuvat on hieman tylsiä... Pitää laittaa korvan taakse, jos tässä joskus tulee naimisiin mentyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo haluttiin jotain vähän nuorekkaampaa ja enemmän meidän tyylistä, ja päädyttiin sitten tähän. :)

   Poista
 3. Kiva idea, varsinkin jos ei osaa valita yhtä parasta kuvaa. :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä idea laittaa monta kuvaa, ei ole aikaisemmin tullut vastaan! :)

  VastaaPoista
 5. Todella onnistuneet kiitoskortit! Monikuvaisuus kertoo kuin tarinan teidän päivästänne, hyvin valikoidut kuvat siis! :) Täytyy vielä sanoa, että alarivin keskimmäisessä kuvassa olet kyllä pysähdyttävän kaunis! :)

  VastaaPoista
 6. Oi kun kiva idea ja kaunis toteutus :)

  VastaaPoista