12. tammikuuta 2013

LivBox


Luin LivBoxista Saara Sarvaksen blogista marraskuussa, jolloin ensimmäinen LivBox oli julkaistu. Koko konsepti oli niin mielenkiintoinen että innostuin heti, ja tilasinkin itselleni kolmen kuukauden boxit tammikuusta lähtien. Toissapäivänä postiluukku kolahti, ja ensimmäinen pakettini saapui!

LivBox on siis kosmetiikkapaketti, joka lähetetään kuukausittain sen tilanneille, ja paketti sisältää ammattilaisten valitsemia kosmetiikkauutuuksia tai klassikkotuotteita. Tuotteet paljastuvat vasta paketin avattuaan, joten täähän on vähän kuin avais synttäri- tai joululahjapakettia joka kuukausi! :D


Boksi on pakattukin tosi kauniisti, mikä ainakin minulle merkitsee paljon. Ei ehkä tulisi yhtä luksusolo avata ruskea kirjekuori josta tuotteet löytyisivät kuplamuoviin käärittyinä? ;)



Paketista löytyi siis..
  • Moroccanoil treatment - hiusöljy
  • IsaDoran kynsilakka punaoranssissa sävyssä
  • Rimmelin Kate Mossin nimikkohuulipuna
  • Louis Widmerin silmänympärysvoide
  • Dermalogican kuorintajauhe


Moroccanoil osui mulle ihan nappiin, oon halunnutkin testata hiusöljyjä, mutta ei ole tullut ostettua kun en ole tiennyt että tulisiko kuitenkaan käytettyä. Samoin Louis Widmerin silmänympärysvoide tuli hyvään saumaan, sillä olen kuullut että pian 25 vuotta täyttävänä silmänympärysvoiteen käytön pitäisi olla jo arkipäivää... :D No, ei ole, joten ehkä nyt voisi ottaa senkin testiin.

Kuorintajauheen olen jo testannutkin pariin otteeseen, ja tuntuu todella toimivalta! Iho tuntui heti pehmeämmältä ja näytti kirkkaammalta ja raikkaammalta. Koostumuskin on kiva, kun kuoriva aine on jauhetta, joten se on riittävän hellävarainen pintakuivalle iholleni. Ainut tuote mikä boksistani lähtee eteenpäin äidille tai siskolle, on tuo huulipuna. Olen ehdottomasti huulikiiltotyttöjä enkä käytä huulipunaa koskaan (en edes hääpäivänäni :D), joten sille ei varmasti tule käyttöä.

Tämä LivBox on kyllä hauska tapa päästä kokeilemaan uutuustuotteita, ja sellaisia tuotteita joita ei välttämättä tulisi muuten ostettua. :) Ja yhden boxin hintahan on vain 13,90 € sisältäen postikulut, vaikka tuotteiden arvo on huomattavasti enemmän, aika hyvä diili siis.

Tämä alkaa jo ehkä kuulostaa maksetulta mainokselta, mutta sitä tämä ei ole, vaan pelkästään puhdasta innostusta. :D

Oon iloinen että tuli tilattua, tuleepahan testattua muitakin tuotteita kuin niitä omia luottotuotteita, ja ehkä löytyy uusia lemppareitakin! :)

4 kommenttia:

  1. Jännä, että mulla oli hieman eri sisältö boxilla. Kynsilakkakin oli sininen, joka meni sitten kaverille eteenpäin. Tuon Dermalogican kuorintajauheen tilalla oli jokin saman merkin anti age -seerumi. Tykkään kyllä konseptista mutta jotenkin tämän kuun boxi oli pettymys viime kuuhun verrattuna. Toivotaan, että ensi kuussa saa taas yllättyä positiivisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsoinkin LivBoxin sivuilta että osa on saanut Dermalogican kuorintajauheen ja osa tuon seerumin. Onneksi mulle sattui tuon värinen kynsilakka, siniselle kun ei olisi tullut käyttöä! :)

      Poista
  2. Tämä Livbox kyllä kuulostaa mielenkiintoiselta, taidanpa minäkin testata tätä =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ainakin mä tykkäsin ekasta paketista, toista odotellessa! :)

      Poista