9. maaliskuuta 2013

Suklaata ja välineurheilua


Eilen mies toi illalla töistä tullessaan mulle naistenpäiväkukkia, ja suklaatakin vielä. En odota naistenpäivänä mitään lahjoja, mutta toki rakastan kukkia ja niistä aina ilahdun. :D Ja suklaastakin. :P

En oo kyllä ikinä ennen saanut tuollaista sydänsuklaarasiaa, joita romanttisissa leffoissa miehet aina kantaa naisilleen. Nyt sain! :D Ja on muuten tosi hyvää suklaata.

Tuo rasia on pahvia, ja niin söpö, että päätyy varmaan tyhjennyttyään joillekin askartelutarvikkeilleni säilytyspaikaksi.

Tänään meillä oli äärimmäisen harvinainen yhteinen lauantaivapaa miehen kanssa. En muista milloin tällainen sattuma olisi käynyt viimeksi, kun ollaan molemmat yleensä viikonloput töissä. Piipahdettiin sitten vähän kaupungilla, ja tulipas täydennettyä vähän urheiluvaatevalikoimaa.

Kokkolan Intersportissa on meneillään remonttimyynti, joten aika paljon urheiluvaatetta, kenkiä ym oli alennettu tosi hyvin prosentein. Intersportista löysinkin uuden urheilutopin (kuvassa purppuransävyinen), sekä uudet urheiluliivit (kuvassa turkoosit).

Tuo purppuransävyinen Reebokin toppi on aika hauska, alimmainen ihoa vasten tuleva kangas on todella napakkaa, ja päällimmäinen kerros kauniisti laskeutuvaa. Topissa mainostettiin sen olevan vartaloa muotoilevaa, ja kyllä kankaan napakkuuden takia siltä tuntuikin. Toppi tuntui kuitenkin todella mukavalta päällä, ei yhtään ahdistavalta, vaikka yleensä suosinkin löysän mallisia urheilupaitoja. :) Saas nähdä miltä ihan käytössä sitten tuntuu.

Energeticsin urheiluliivit mulla on ollut ennenkin, ja oon niistä tykännyt, joten nyt puoleen hintaan eli hurjalla 9 euron hinnalla oli pakko ostaa nuo ihanan turkoosit. Normaalisti kauhdun aina vaatteiden alta vilahtavia alusvaatteita, mutta urheiluliivit eivät mielestäni sinänsä ole alusvaatteet, joten ne saavat vähän vilahtaakin topin alta. Sehän näyttää vain toiselta topilta, mutta tuo kivasti lisää väriä treenivaatteisiin. :)



Ostoskasassa päällimmäisenä näkyy vielä musta Adidaksen lyhythihainen t-paita, joka on tosi simppeli malliltaan. Se löytyi Prismasta myöskin puolen hinnan lapulla varustettuna, ja oonkin etsiskellyt mustaa teknistä materiaalia olevaa t-paitaa. Tekniset urheilupaidat on niin paljon mukavampia päällä urheillessa, kuin tavalliset puuvillaiset paidat, ettei paluuta muihin enää ole. Oon vasta muutaman vuoden käyttänyt ihan oikeita urheiluvaatteita sen sijaan, että vedin lenkille tai jumpalle päälle jonkun puuvillaisen t-paidan, mutta on niiden käyttömukavuudessa kyllä ihan hurja ero. Ei ole syyttä suotta kehitelty teknisiä materiaaleja... :D

Ja oon kyllä sen verran välineurheilija, et musta on paljon kivempi lähteä liikkumaankin kun mulla on siihen hyvät vaatteet ja hyvät välineet. :D

Ostin myös nopeampia sulkiakin, joita huomenna päästään testaamaan. Aiemmin käytiin kaverin kanssa vähän satunnaisesti pelaamassa sulkkista, mutta nyt ollaan vakiinnutettu pelailu sunnuntai-aamupäiviin. Sunnuntai on hyvä päivä pelailla, kun hallilla on aina tilaa, ja kaverin kanssa tulee samalla päiviteltyä aina viikon kuulumiset. Aamupäivän sulkapallomatsi antaa kummasti lisäenergiaa koko päivään, olo on paljon virkeämpi kun on aloittanut päivän liikunnalla. Tai sit suihkun jälkeen väsähtää loppupäiväksi sohvalle virkkaamaan, mutta sekin on jotenkin sallitumpaa kun on jo aiemmin käynyt hakemassa hien pintaan. :P

Mun oikea olkapää on vähän vihoitellut tässä muutamana päivänä, enkä tiedä mikä sen on saanut kipuilemaan. Tavalliset liikkeet sujuu normaalisti, mutta kättä enemmän nostaessa vihloo. Toivottavasti ei silti haittaa huomista peliä, täytyy muistaa vähän kuulostella olkapään tuntoja ettei mene pahemmaksi... :)

Energistä ensi viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Kuntoilua ja virkkausta, kuulostaa ihan mun elämältä! :D Itsekin oon viime aikoina hommannut uusia ihanan värikkäitä urheiluvaatteita, kyllä se kummasti innostaa kun on kunnon vermeet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D No sullahan on sit mukava elämä! ;D Joo kyllä se vaan ainakin täntyyppistä liikkujaa kovasti pistää reippaammin lähtemään liikkumaan kun on kunnon vermeet. :)

   Poista
 2. Rrromanttista <3 EI siis urheilu vaan suklaa :D

  VastaaPoista